jel mogu to preko usb data kabela,
u biti nebih ga htio odkljucati, nego promjeniti one vodafone-ove ikone koje mi se gade?
Sto trebam napraviti?
Printable View
jel mogu to preko usb data kabela,
u biti nebih ga htio odkljucati, nego promjeniti one vodafone-ove ikone koje mi se gade?
Sto trebam napraviti?
To nemožeš napravit sa data kabelom, nego treba staviti čisti soft, tj fleshat mob sa čistim softom... Kod "unlockera" na forumu, stavljanje softa je čini mi se tako oko 100kn...
A ima li koja shema za promjeniti ove ikone?
Možeš mijenjat temu, ali ti slike ostanui iste... Jedino ako staviš gore soft od Z800, onda dobije "standardne" ikone u meniju (slične onima u k700...), a ne one od Z800... Soft od Z800 se može stavit jer su to isti mobiteli, samo što je u V800 stavljen soft za vodafone...
Daklem nista,
pretpostavljam ako mjenjam soft gubim garanciju, ili?
Nebi izgubio garanciju ako bi otišao u ovlašteni servis, i zamolio ih da ti stave čisti soft na mobitel... Samo, što sumanj da bi ti to napravili... A ako fleshahs mob kod nekog "na crno", gubiš garanciju. S tim da, recim Inovator, napravi cd sa originalnim softom, tako da ako moraš nosit mob na servis, vrati ti originalni soft gore, pa ko da nisi ništa po mobitelu prćko...
A tlaka mi je slati mob.
ja sam iz Zadra,
pogledati cu sutra u Marjuru u Zadru, imam frenda tamo koji je voditelj prodaje, pa mislim da bi mi mogao pomoci.
Ajde, pa javi kako je prošlo...
Pozdrav
Ma pitao sam za promjenu softa,
U marjura mi kazu da gubim garanciju,
al VIP je tu, hehe.
Dam liku 100kn, al garancija ostaje.