Na VIDI CD-u broj 64/65 bio je program Java script editor. Kako sam CD davno posudil i nikako da ga dobijem natrag, zamolio bi, ako netko ima taj program ili neki drugi u kojem je moguće editirati Java aplikacije da mi ga pošalje emailom.
Printable View
Na VIDI CD-u broj 64/65 bio je program Java script editor. Kako sam CD davno posudil i nikako da ga dobijem natrag, zamolio bi, ako netko ima taj program ili neki drugi u kojem je moguće editirati Java aplikacije da mi ga pošalje emailom.
Hm, Java ili Java script aplikacije?
Stvarno sam "civil" za Javu i Javu Script ali mislim da sam na nešto o tome naletio na www.bujrum.net :spin:
@Vanja nisam ni sam siguran, znam da sa tim programom mogu editirati URL u .jad datoteci, a to mi jedino treba.
moj prijedlog je da si skineš ultraedit32 i pravac astalavista (il se javi na private). jako zahvalan editor s podrškom za razne skriptne jezike, hex view i tako to... bit ćeš zadovoljan
Vidjet ću, upravo sam otkril da mogu u Notepad-u otvorit i editirat .jad datoteku. Detalje objasnim na privat.
bio sam i ja sretan s notepadom sve dok nisam par puta srušio ovaj forum s njim, naime notepad ne razlikuje unix od windows datoteka (razlika u označavanju novog retka)... od nedavno sam na UE32 i nema više takvih problema. a otvara sve i svašta, ne samo tekstualne datoteke već i razne druge možeš editirati u hex môdu..
pa da li bi se molgo da tim java editorom uklonoiti one gluposti za registraciju? ako moze to bi bilo super
koje gluposti za registraciju? registraciju editora ili registraciju komponenti izrađenih u javi?