Da li netko zna gdje ima za kupit baterija za SX1?
Printable View
Da li netko zna gdje ima za kupit baterija za SX1?
Pitaj u Siemensa u Heinzelovoj ako imaju sluše za SL45 vjerojatno imaju i bateriju za SX.
Pitao sam. Nemaju.
Daj oglas ovde na forumu masa ljudi ima neispravne SXove
tražiš orginal ili može i zamjenska? na FER-u ima neki lik koji oglašava +, a sam škicnuo jedanput, znam da ima al zamjensku. mislim da je oko 80 kn. orginal ak nema u siemensu, probaj u hami, il nekom drugom alternativnom dućanu sa mobilnom opremom.
Sve to sam probao ali nigdje nema baterije, bilo originala bilo zamjenske. Kako da dođem do lika sa FER-a?
ima u siemens-u u Sarajevu, ne znam odakle si ali možda da ih nazoveš i pitaš za dostavu............
Uz sav trud nigdje ne mogu pronaći bateriju za SX-a, ako netko ima bilo kakvu informaciju bio bih veoma zahvalan. Baterija se iznenada napuhnula i nikakvo punjenje ne pomaže. Mobitel je neupotrebljiv.
Imam ja gotovo novu original (punjena je dva puta) kad sam bio na putu pa mi je trebala.= Citat =:
Izvorno postao dancho
Stoji mi u ladici vise godinu dana.
Dobio sam dvije u paketu kad sam kupio mob :)
Javi se na PM.
Hehe, ako se dobro sjećam ti si iz Deutschland-a dobio sx zar ne?:-) koji sretnik.
Nego... evo ja sam pogledao kod solvensa - ni oni nemaju za SX bateriju, no imaju kabel koji sam ja izgleda zagubio(offtopic, no nekidan sam opet imao samo bzzzz od Sx-a pa je bilo Ctrl+Alt+Delete na siemensu:-).
Htio sam pitati, da li postoji još koji dućan u HR poput Solvensa, jer to je jedino čeg se ja mogu sjetiti.
E, i još nešto da ne otvaram novi thread...ma idem ag otvoriti jer je question malo specifičan.
Pozdrav!
Ako si ovo mislio na mene, nisam ga dobio iz Njemacke vec sam ga kupio u Siemens shopu u Heinzlovoj ili kako se vec pise :)= Citat =:
Izvorno postao Gleep!
Jedna baterija bila u mobitelu, jedna u kutijici.
Jos sam i pitao tu negdje na forumu jel dolaze dvije u paketu ;) ili je neka zabuna..
imaš još koju za prodat???
Btw. koliko Vam traje baterija kada je vrhom napunite???
Meni oko 2 dana uz umjerenu upotrenu (par poruka + poziv od 5-6 minuta)
Nemam vise za prodat..= Citat =:
Izvorno postao sebac
Ne traje neko ludilo.
Uz slusanje radia 3 sata dnevno mozda dvije ili tri poruke i nekih 15ak minuta razgovora traje jedan dan.
Ma ja sam malo pomijeshao tko je gdje svoj mob kupio, mt bad:-)...= Citat =:
Izvorno postao Fabi
Anyway meni kad traje jedan dan ja sam sretan jer minimalno 30 min razgovora dnevno imam, a ostalo je onda i manje bitno...do max dva dana traje.