pokusavam raditi u njemu al se nemogu snaci...ak ima ko tutorial gdje bi mogao lakse skuziti kako intalirati nove aplikacije namob i take stvari posto mi p2k tools ne prepoznaje mobitel(radi se o e 1000)
Printable View
pokusavam raditi u njemu al se nemogu snaci...ak ima ko tutorial gdje bi mogao lakse skuziti kako intalirati nove aplikacije namob i take stvari posto mi p2k tools ne prepoznaje mobitel(radi se o e 1000)
nema tutoriala, moraš sam..... ajd kaži šta bi htio pa da ti objasnim kako šta...= Citat =:
Izvorno postao DavorP
gle nisam previse prckao...al zanima me dali preko njega mogu ubacivati programcice za mobitel ...poput onog za stavljanje slike preko cijelog ekrana...imam programe al neznam kako da ih instaliram...
nisam siguran da on moze ..preko njega omoguci na mobu ucitavanje java aplikacija i preko midwaya prebaci programe na mob..= Citat =:
Izvorno postao DavorP
možeš....= Citat =:
Izvorno postao DavorP
ovako: Odi u "struments" i stisni "resurce explorer"
pojavit će ti se /a/ folder i /b/ folder...
u /b/mobile/ kreiraj folder po imenu "kjava" i unutra stavi fileove od aplikacije (jad, jar) i restartaj mobitel kad je gotovo.
kad ga upališ odi u "Igre i programi" i odi na "Install new". Tamo bi ti trebala biti aplikacija spremna za instalaciju.... :thumbup:
skuzio sam to nes...vidjet cu da nabacam nekih stvari pa da vidim jel radi...hvala...
Jesam...ali kad odem u install new nema nicega....= Citat =:
Izvorno postao GoGs