Sudeci po informacijama na news grupi, ljudi su tijekom ovog vikenda uspjeli bez problema primiti poruke iz Slovenije, Austrije, Svicarske, Italije i Francuske. Ne znam je li to konacno pocelo nesto radit.
Printable View
Sudeci po informacijama na news grupi, ljudi su tijekom ovog vikenda uspjeli bez problema primiti poruke iz Slovenije, Austrije, Svicarske, Italije i Francuske. Ne znam je li to konacno pocelo nesto radit.
Kaj nisu i do sada upijevali primati poruke iz nekih država i iz pojedinih mreža?
Ne znam, tvrde da dosad nisu...
Ja jos uvijek ne mogu. Neke mi poruke cak i iz HR nece primit. :-/
Meni iz Njemačke ništa ne dolazi.
Iz Austrije sve što mi pošalju dođe.
Iz SCG isto ne dolaze poruke, ali se mogu tamo slati :dunno:
@revo
Tebe očigleno pere opet neki PMS ili nedostatak... nečega, pa tih te dana molim da me se kloniš sa takvim kretenskim komentarima. To što sam na ovom forumu pročitao da iz nekih država se mogu dobiti poruke na tele2, pa i na news grupama, ne znači da se pametnim pravim, već samo tražim potvrdu drugih korisnika...
Bravo frish-Ki, to i ja trazim :)
tako je.ni meni ne stizu iz SiCG.= Citat =:
Izvorno postao radule
Dolaze i iz Engleske-njihova mreza je bio Vodatel a doslo je iz Vipovog moba
Upravo sam primio poruku iz svicarskog Swisscoma i osoba s druge strane primila je i moj odgovor. Dakle Swisscom i Tele2 funkcionira.
sa ceskom npr.ne funkcionira.:rifle:
dakle radi s francuskom mrezom besprijekorno
+3368xxxxxxx
evo moram pohvaliti tele 2...mozete dobivati sms poruke iz slovenije...do sad se nije moglo...jos uvijek nemogu vjerovati da to radi...bome im je trebalo 7 mjeseci...ali eto...iipak radi...,..:guitar:
Sa rumunjskih mreža (Vodafone (0040721) i još jedne (0040724) ide bez problema, i dolazi isto tako :) I to već skoro od prvih dana :thumbup:
Stvarno sve bolje i bolje. Izgleda da su se tehnicari aktivirali....
s +38163, dakle karicevog Mobtela iz SiCG stizu poruke :D
Zanci vec mozemo dobivat poruke izvana....
Nadam se da je to sigurno, jer do sada jos nisam niti jednu poruku dobio iz EU
ja sam isprobao sad iz SFR mreze iz Francuske i radi :D= Citat =:
Izvorno postao exotica
jel primio itko ikad sa bosanskog 061?
Izgleda da s 061 jos ne radi, ali je proradio SMS s mrezom Mobis (065), inace kad se ulazi u BiH vise se ne mora upisivati 1 ispred PIN-a.
opet se nemogu primati sms poruke iz gore navedene francuske mreže= Citat =:
Izvorno postao robit
Ugovora sa Njemačkom i Austrijom još nemaju?
Španjolska besprijekorno radi!!!
bio na maturalcu i sve 5 radilo....
btw. još sam isprobo iz francuske i italije... isto radi
iz belgije dolaze