Kako sa njega obrisati teme jer mi je klinac poslao neke teme sa svog C75 preko IRDA
mob mi je to stavio u Razno i kako to sad da obrisem jer kad brisem javi mi da je datoteka samo za citanje i nece mi ju obrisati.Hvala
Printable View
Kako sa njega obrisati teme jer mi je klinac poslao neke teme sa svog C75 preko IRDA
mob mi je to stavio u Razno i kako to sad da obrisem jer kad brisem javi mi da je datoteka samo za citanje i nece mi ju obrisati.Hvala
ma samo joj promijeni atribute i onda obrisi ;)
Na koji nacin da to napravim jer tek danas sam nabavio taj mob
probaj otici u asistent memorije...meni-postavke-telefon-asistent memorije...nadi taj folder di su ti teme i od tamo ih brisi...
ja imam cx65 i tako brisem apsolutno sve,a valjda je isto i na s65...
ili ako ne uspijes tako - spojis mob sa kabelom na komp i s jednim od mnogih programa tipa MPM, SiMoCo, VSFE ili sl, uđes u memoriju telefona i jednostavno desni klik misem na datoteku i skines oznaku sa "Read only"...
Hvala svima ova fora u asistentu memorije radi. Meni-moje stvari-razno-datainboks+opcije-premjestiti+izbor-ok ionda sam maknuo cijeli data inboks u Teme.Onda meni postavi asistent memorije telefon ok teme data inboks ok i delete teme koje vam netrebaju jer nisu davnlodirane do kraja nego samo dijelomicno.Pozdrav svim dobrim ljudima na forumu.