-
Motorola v50?
Evo bas sam se zainteresovao za taj dobri stari telefoncic...nekako mi je bas zgodan pa ga mozda i kupim kao sekundarni telefon (imam Sony Ericsson 310) pa me interesuju neke stvari:
Kolika je cijena?
Jel ima neko opis, malo noviji (poslije 2002.) o v50 (bebi)?
Za koliko se moze naci polovan?
Moze jedan linkic sa slikom?
Sta mislite o mom izboru?
Veliki pozdrav iz grada u kojem je 42C u hladu!
-
http://www.telfon.net/telefoni/info....rola&model=v50
Nisam imap prilike puno tipkati po njemu pa neznam mišljenje o izboru,jedino im je izbornik vrlo nepregledan,jednostavno se izgubiš.
-
Ja imam Motorolu V51 (cak dva komada) vec skoro tri godine, jos su zive i rade k'o sat... i jos se nikad nisam izgubio u meniju... i tipkam poruke brze od nekog vlasnika njoke...
Eto...
marOOn
-
Imao sam V50 (neznam koji telefon nisam imao :) ) i bila je ok.Tipke su isto ok.Soft je malo zaheban ali se navikneš...Samo sam mrzio kad mi je poklopac od baterije škripio no to se da srediti.Mislio sam ga i ja kupiti ovako iz zabave ali zasad ništa.Dok još padne cijena :) Dobar telefon! Two thumbs up!
-
Moby nije loš.Meni se baš stari Motorolini meniji ne sviđaju.Zato,ne bi više htio imat nikakvu motorolu.Nisu one za mene.
-
Moja sestra ima V50 I kaze da je bila zadovoljnija sa starim Ericssonom T10s,softver je uzasno spor,i nikako se ne mogu vidjeti poslane poruke inace cijena polovnog je 170 maraka,meni je spor i tesko je naci svaku opciju
-
-
maske
kad smo vec kod motorole v50, zanima me dal se mogu mijenjati maske? ova srebrna boja je vec dosadna!
npr. crvena v50 :cool:
-
Pa mislim da sam u mobil-u vidio da su je rastavljali a negdje drugdje sam pak vidio da ima maska za njega.Potraži po netu
-
Kod Motorole me užas nervira UŽASNO KLIMAV poklopac. Na nekima se to tak klima da se bojiš da će otpast.
Ma užas...kak to nisu mogli sredit nije mi jasno.
-
klimav pokopac? da ako ti je mobitel nekoliko puta pao, pogotovo ovoren, pa se sve rasklimalo, ali ako paziš na njega poklopac je itekako čvrst.
-
Gle - imam pored sebe V66i, staru 3 mjeseca - NIKAD PALA.
I klima se...
A da ne spominjem V50, V51 koje se klimaju ko blesave.
Možda starije verzije (nisam imao prilike isprobati), ali od V50, V51 - V66i se sve klima ko blesavo.
A daj mi molim te onda objasni kako se moj A300 neće niti milimetar klimat? Ma kakav milimetar- pikometar! A pao mi je, priznajem par puta.
Ajd mi to objasni?
Motorolama sam razočaran...nažalost.
-
Meni se nije ništa klimalo osim onog prokletok poklopca za bateriju pa kad sam nešto tipkao sve škripi ko ludo.Motorolu više nikada
-
Imao sam T720i, dobra je bila...nije se jako klimala :D
Al je sva plastika škripala, valjda zbog promjenjivih maski.
-
Danas sam imao u ruci 3 godine staru V3690 i poklopac se čvrsto drži kao da je jučer izašla iz tvornice...
Gotovo svi mobiteli sa promijenjivim maskama škripe.
-
Eh...vjerojatno je stvar da se stare Motorole bolje drže nego ove nove.
Mora da je to...
-
http://212.213.255.72/keepthis/bigpic/mov50.gif
Motorola ima bezvremenski dizajn i dosta je popularna u američkim filmovima
-
Istina, preklopnjaci im dobro izgledaju.
Ali kad je otklopljen - unutarnji izgled mobitela im baš i nije nešto...
No opet - dizajn je subjektivan - sigurno ima drugačijih mišljenja.