ovako.. rasklimala su mi se vratica na mpx200, i to dosta..
sad mene zanima na koji nacin to mogu popravit, ili ko mi to moze popravit.
garancija mi je istekla jucer, a i da ju jos uvijek imam nebi mi ju priznali jer sam ja kriv.
pozdrav!
Printable View
ovako.. rasklimala su mi se vratica na mpx200, i to dosta..
sad mene zanima na koji nacin to mogu popravit, ili ko mi to moze popravit.
garancija mi je istekla jucer, a i da ju jos uvijek imam nebi mi ju priznali jer sam ja kriv.
pozdrav!
popravit ju možeš u tak da ljepo promjeniš masku ili odeš u RAM-3 di če te odrat za jedno cirka 500kn za pophravak...
a jel se može to profurati pod garanciju?
teško neče ti priznat garanciju jel si je ti uništio...
a kolko bi dosla maska za nju i di ju mogu kupit?
a sad se nesječam di sam vidio maske malo prošetaj po gradu po malo večim dučanima s opremom za mobitele... a došla bi oko 200kn
u jebote...
skupo :D
evo ti broj od njih u Split pa ih pitaj di su 021/378409= Citat =:
Izvorno postao Juco
Motorola Dream 021/323080
pa nemogu vjerovat za taj prekolopni mehanizam, pa jako je loše napravljen i sad oni neće meni to od garanciju... ovako i onako ga otvaram sa dvije ruke (znači pazim) i opet se rasklima.....bastards!!!!!:evil:
Kak se rasklima? Meni to ni poslo za rukom..
meni se dobro drzi...naravno ne kao i prvi dan ali nisam vidio ni jedan preklopni dosad po meni da ima tako kvalitetan preklop...
imas u bosni maske za 50 kuna...uz to da ti oni promjene...pa ak ti je to dovoljno dobro...navali..= Citat =:
Izvorno postao Juco
lol, daleko mi je bosna ;)
pa eto nakon 2tjedna mi se malo klima gornji dio, a poklopac baterije stršno, nemogu držat mob u ruci....= Citat =:
Izvorno postao DavorP
ja imam feeling da če mi se ona gumena vratašca za miniSD brzo odlomit, več se pojavila pukotina na zglobu, a još sam ful pazio da je ne napinjem previše, tek toliko da ima mjesta da izade kartica, a vadim je mozda 2 put na tjedan i manje... mob imam tek mjesec i pol
e čovječe šteta kaj je motorola, mislim NHF ali fakat kvaliteta plastike je očajna, šteta tako dobar mob(operativni sustav) u takvom kučištu.......:-/
ja sam imao obe motorole i sad imam mpx200 i nisam imao problema ni s poklopcem baterije ni s preklopom. stvarno ne znam kako ste to uspjeli rasklimat. pogotovo na mpx200! pa to je najbolje napravljen preklop od svih preklopnih mobova na tržištu po meni!