ovako nakon ovo mjesečnog računa za telefon odlučio sam promjent operatera sad me zanima ko je jeftiniji optima ili H1 te ako imam T-comov adsl oču li ga izgubiti ako promjenim operatera...:spin: :spin: :comp: :comp:
Printable View
ovako nakon ovo mjesečnog računa za telefon odlučio sam promjent operatera sad me zanima ko je jeftiniji optima ili H1 te ako imam T-comov adsl oču li ga izgubiti ako promjenim operatera...:spin: :spin: :comp: :comp:
pa ideja bi zgodna bila da provjeriš njihove cjenike i odlučiš sam po svom profilu. adsl ti ostaje= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Em to što imaš detaljne cjenike na jednoj, drugoj i trećoj stranici, em što tek onda ti samo možeš odrediti tko bi ti bio najjeftiniji, jer jedino ti znaš koliko zoveš kamo, koliko često, dugo i ostalo...
http://www.h-1.hr/
http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=20
Evo ti pa pogledaj.Neš izgubit priključak moš ostat na T-com adsl.
Meni se Optima min. pokazao dobitkom. Malo koristim fiksni telefon, tako da na pretplatu t-comu platim svaki mjesec 10 kuna razgovora Optimi.
www.vodatel.hr Pogledaj na triple play. Meni je stigao letak i ponuda je fenomenalna. Sigurno uzimam jer jeftinijih nema. Bed je što nisu u svim djelovima grada, ali provjeri i nazovi.= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Ne znam kako si onda na dobitku jer je u onih t-comovih 73,20 kn pretplate uračunto 10kn besplatnih razgovora prema fiksnoj mreži, tj. ako si tih 10kn potrošio u fiksnoj mreži da si na t-comu bi te došlo 73,20kn, a sad te dođe 73,20 + 10kn optimi.= Citat =:
Izvorno postao mateob
Nemojte me držati za riječ, ali čuo sam da je dosta ljudi koji su prešli na Optimu ubrzo se vratilo na t-com. Kao nije to baš tako , ono 50% jeftinije razgovaraš.
Šta se krije iza tih 50%?
Mislim s tom parolom su neki dan tri mačkice iz optime išle od vrata do vrata u mojoj ulici....
Koliko ja znam oni oglasavaju 25% i ja sam na Optimi i nemam namjeru se vracati t-comu. Mislim tarife su i napravljene tako da to osim Einsteina ne bi mogao izracunati, pa ti ostaje samo da gledas racun svaki mjesec i kazes da li ti je jeftinije ili ne i meni je jeftinije.= Citat =:
Izvorno postao milo dete
A i u Osijeku najavaljuju od 1.9. ADSL2 i pretplatu preko Optime pa bili zivi i vidjeli!
Ja sam bio na H1 tri mjeseca i vratio se T-com-u .... računi mi nisu bili ništa manji ....= Citat =:
Izvorno postao milo dete
To je potpuno kriva logika! Jer tih utrošenih 10 kuna na Optimi u T-com bi mi naplatili 40 kuna pa bi račun bio preko 100 kuna.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
50% su jeftiniji ako ne računaš pretplatu t-comu. Dakle pokušaj napraviti omjer same potrošnje, a ne sveg skupa.= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Daj mi molim te argumentiraj tih 50 %:evil: :evil:
Pokušao sam saznat od njihovih akvizitera da mi objasne na koji način su jeftiniji 20 % od T-Com-a, ali su mi na kraju priznali kako su im rekli njihovi nadređeni rekli da moraju to govoriti.
Naravno bez argumenata(kao i ti):spin: :spin: :bunny: :spin: