Frend je kupio L6 u T-mobile-u i muči ga to što se tipke GORE, DOLJE, LIJEVO i DESNO nemogu mijenjati. Jel ista fora kao i sa Live tipkom na v360v. Dali je netko već to napravio i kako?
PozdraF
Printable View
Frend je kupio L6 u T-mobile-u i muči ga to što se tipke GORE, DOLJE, LIJEVO i DESNO nemogu mijenjati. Jel ista fora kao i sa Live tipkom na v360v. Dali je netko već to napravio i kako?
PozdraF
Evo jedno riješenje...= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Flexaj telefon...... to ti riješava sigurno problem.
NAPOMENA: Flexanjem moba gubiš garanciju!!
Cek, zar flashanjem ne gubis garanciku, a flexanjem ne???
Negdje sam procito da flexanjem se ne gubi garancija (mislim da staroj BD-ovoj stranici)
moraš napraviti full flex backup, što nije jednostavno na E1000. A flash ne možeš nikako backupirati na E1000. Na Triplestima, R376, R472... možeš napraviti backup, a na E1000, v3x, v3i i još na nekim novijim motorolama ne možeš...
Gubiš ju u oba slučaja= Citat =:
Izvorno postao prpic
ali ako imaš full backup i vratiš ga naknadno, ne gubiš garanciju!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
no nećemo više offtopic...
Dakle flashnuo sam frendov mob sa R3511_G_0A.52.2AR_PDS00D_LP0024_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_05_00_10R_GSUL6T675MB0A5_1FF.shx po preporuci gogsa ( zahvaljujem ) i sve super ali navigacijske tipke ( gore, dole, lijevo i desno ) i dalje nije moguće promijeniti. Ima li neko kakvu ideju kako to napravit.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
PozdraF
Probaj sa Moto MIDlets Manager-om.Imaš pod opcijom phone settings.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Možda ti pomogne, ja sam sa njim mjenjao soft tipke na v360 tj stavio sam dictafon na jednu od njih. Program ti je na ruskom pri instalaciji pa kad ga instaliraš odi u 3 gornji tab gledajući sa desne strane i tamo ti je postavka za engleski! Nadam se da bu ti uspjelo ako ne program ti je bar odličan za java igrice i aplikacije!