cini mi se da je forum ponovo otvoren,ali ima drugo ime i drugi logo. uostalom pogledajte
Code:http://www.symbiangalaxy.com/index.php?
Printable View
cini mi se da je forum ponovo otvoren,ali ima drugo ime i drugi logo. uostalom pogledajte
Code:http://www.symbiangalaxy.com/index.php?
aha, izgeda da ga je netko kupio....
Mr. Augustine.....
mile, sad ste ti i Vuki svoj na svom, jel..... ;D ;D ;D evo, ja već vučem novitete....
...sve je to jos pusto,ljudi ne postaju nego samo skidaju:king:
Trebaće vremena da se vrati u formu :comp:
meni ne radi link:-/
meni radi, cak sam se i registrirao ;)
evo radi i meni i registrira san se ali neda mi da skidam sa foruma koja je baza???
proba skinit temu i antivirus za prijetelj i neda!:nono:
Možda zbog ovog := Citat =:
Izvorno postao vedran/st
SG will be soon down for a day in means of Upgradation
istina ali mnogi ne znaju jer imaju stari link u Bookmarks ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
upravo tako :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao rage99
Evo i drugog problema
The server is too busy at the moment. Please try again later.:wall:
hvala na informaciji probaću
DotSIS je bio bolje organiziran po pitanju klasifikacije programa,
ne znam zašto novi vlasnik pametuje kada je stari sistem bio bolji nego ovo sada!
Slažem se nikako da se priviknem :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao Vuki
dotsis mi je još uvijek u mislima :zbunj:
e baš zbog toga sam ja 90% toga povukao, i po onom starom sistemu organizirao na disku, snalazim se bez problema.
Koliko imaš MB??= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Imam ja trenutno malo više od 100MB programa i igrica, al samo koji rade na SX-u pošto je SX meni prijatelj
A inače nisam baš siguran da je ovonovi dotsis jer neki je luđak već 1500 postova sakupio, nešto mi to ne ide u glavu
A ako i jest, a vjerovatno jest samo ja to trabunjam, dotsis je meni bio idol a ovo je zajeb svojevrsni
joooooj, trebo sam kupit dot sis za 4 KM (naši novci su cijenjeni jer ih je malo u svijetu ;D) i ostavit kakav je i bio
oko 250, što aplikacija, što igara, što tema, uglavnom čim nova(stabilna) aplikacija izadje, i da je koliko toliko korisna, odmah ju skidam, a staru brišem, tak da mi se ne dupla baš previše.
pa ne znam dal znate, al evo, mogu reći da ima jedno "mjesto" koje je velika alternativa DOT SIS-u, sa ovih je prostora, također non stop izlaze nove aplikacije za S60, tak da kad je ukinut DS, meni to istina, nije puno značilo, kad ima, kak sam već rekao, drugo mjesto, "kupljenih" aplikacija, e sad pošto se ne bi smilo baš reklamirat, nek ovo ostane samo ovako.
E sada da imaš LimeWare mogli bi si puknuti jedan "direktan priključak" :klap:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Eo sam sasvim slucajno isao po nekim starim postovima na neke forume i naidjoh
na link dotsisa i reko da vidim da me nece prebnachit na novi neki forum kad ono
onaj stari dotSIS???? Ima danasnjih postova...
http://www.dotsis.com/mobile_phone/
he'll be back...... da, novi-stari-dobri DOT SIS! Navali narode!
1. nikad nisam koristio dostits( da istina je :klap: ) nego bahrainmobiles
2., jel to free (znam da je dummy i početničko pitanje, i da znam sa symbianom, ali nevolim se registrirat pa sam to izbjegavao ) :throw:
ps. izgleda da cu mora nabavit opet symbian... :p