Dakle imam par pitanja, kako se mogu (softver,kratke upute) ubaciti skinovi za e1000 i gdje mogu pronaći neki skin već mi polako ide na živce onaj vodafone
Pozzdrav !
Printable View
Dakle imam par pitanja, kako se mogu (softver,kratke upute) ubaciti skinovi za e1000 i gdje mogu pronaći neki skin već mi polako ide na živce onaj vodafone
Pozzdrav !
Sigurno ima i drugih, mozda i jednostavnijih nacina, ali ja koristim ovaj...= Citat =:
Izvorno postao aco
Skini program P2K Commander (mislim da je zadnji v3.29) i spoji E1000 na PC (prethodno moras imati instalirane P2K drivere).
Trebao bi moci procitati sadrzaj mobitela u programu (ako si dobro instalirao drivere). Nadji u telefonu folder a\mobile\skins i u njemu napravi folder s imenom skina (nisam siguran, mislim da bi se folder morao zvati identicno kao i fileovi koji cine skin, neka netko ispravi ako nije tocno), a zatim u njega prebaci .ski i sve .dat fileove od skina, kao i background sliku ako ima.
Nakon restarta bi se skin trebao naci pod "Skins" u postavkama.
Za brisanje foldera sa skinom sam nasao neku proceduricu jednostavnu pa javi ako ti bude trebalo...
Skinova imas dosta na http://leadergl.e1000.it/.
Mda, desna Vodafoneova tipka "Live" ce postati prazan pravokutnik kad promijenis skin. Za to ces morati debrandirati, flexati, vise ni ja ne znam kako se to sve zove...
Pozdrav!
..ak nije baš sigunar nek si skine skinner4moto pa se sa time poigra i importira neke skinove.
http://skinner4moto.de.vu/
Točnije, folder se mora zvati identično kao ski file iz skina (dat filova ima više pa imaju i različit naziv).= Citat =:
(nisam siguran, mislim da bi se folder morao zvati identicno kao i fileovi koji cine skin, neka netko ispravi ako nije tocno),
baza svih imena fileova je ista, znači npr imamo folder := Citat =:
Izvorno postao darius
Mica....
svi fileovi unutar tog foldera su oblika MicaXX.tip, gdje je xx= broj
Stvarno ne znam da li je to rečeno, ali na koji način se može srediti da desna tipka ne bude prazna s novim skinom? Tražio sam na forumu ali odgovora nisam našao...:comp:= Citat =:
Izvorno postao NGager
Hvala...
Kad smo vec kod skinova i njihove instalacije, da ne otvaram novu temu... Znas li zasto se background slike kod nekih skinova uredno prikazuju kad su u istom folderu sa ostalim fileovima skina, kod nekih skinova ih je potrebno prebaciti u a\mobile\picture da bi radile, a trece ne rade uopce (moraju se "rucno" postaviti kao background image) ? Postoji li neko pravilo kod njihovog imenovanja ?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
@Tito Puentes - ja nisam nasao definitivan nacin da to napravim, a i nakon toga ti ostane ona hrpa linkova Vodafoneovih u svakom meniju koja ce ti smetati :-/
Flexni to, brate, s necim pa ce izbrisati sve brandove, Marlone, ma sve zivo...
Za sada još nisam spreman na takve korake pa ću pričekati... Hvala na odgovoru...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao NGager
Onaj ko pravi skin odredjuje kako ce se taj wallpaper zvati i gde ce se nalaziti kako bi ga skin odma ucitao.Isto i ti mozes to da uradis sa skiner4moto= Citat =:
Izvorno postao NGager
http://img139.imageshack.us/img139/7...reen9ak.th.jpg
najednostavnije: skinuti skin sa neta, preko Leader Flex editora napraviti folderu u /a/mobile/skins (folder se mora zvati točno kao fileovi unutar skina - Inovator je objasnio) i samo uploadati fileove od skina u dotični folder i rješena svtar. restart i imate novi skin...
JA SAM ti je sasvim lijepo objasnio u cemu je problem kod tebe......to ti se desi kada kreator skina odabere da slika od skina bude u defoltnom folderu za slike od moba. Inace tako su postavljeni i tvornicki skinovi, s time da je slici od skina cesto atributom skriveno prikazivanje. Ako hoces sliku strpati u folder od skina samo podvrdi opciju za to u Skineru. Svim vlasnicima e1000 bi preporucio skinner4moto...program je izvrsan i kad ga skontate prilicno jednostavan. Imate u njemu par moddova s kojima skin mozete fino doraditi ili najdrazi izmjeniti po volji. Ja sam onaj sa pocetka topica sastavio u skineru. E sad....za e1000 ne znam da li je skin kompaktan, tj dal ima onih zajebancija sa uploadom ikona u druge foldere ko kod v360 u slucaju 12ikona. to cete morati sami dokuciti.......a saznacete tako sto sa commanderom izvucete tvornicki skin van....i to moto (ako postoji....ako ne postoji, onda onaj prvi na popisu, jer su ostali varijacije na njega i nemaju sve filove). i ucitajte ga u skiner4moto i pregledajte da li su sve postojece ikone na okupu. Ako nisu u mma filu, ako ga pazljivo prolistate, mozete naci putanju svake ikone koja nije u maticnom skinu, a prikazuje se na ekranu meni-ja.:thumbup: ako me kontate....mada mislim da vam sve ovo nece biti potrebno....jer samo VODAFONE moze zasrati tako skin, do jaja.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Za upload koristite commander, s njime mozete kreirati nove foldere u mobu. Kada kreirate skin folder XXX imena u njemu ce biti jedan file koji nesmijete brisati dok god taj folder ne napunite XXX skin filovima (.ski i .dat). Pazite sve vam je tu CASEsensitive pa skin folder mora biti identicnog imena kao i svi skin filovi......
Jeli imaju neki stabilni linkovi gdje mogu skinuti dobre skinove za motorolu e1000?????
Da ne otvaram novu temu za skinner4moto da li neko ima modul za V3x, ili neka da link.
Ovde imas dostupne module
http://skinner4moto.de.vu/
Nije navedem v3x mada nevidim zasto bi se razlikovao od e1000/v1050 modula
Nema za V3x ali sam te i uzeo, predpostavljavam da su isti.
velicina ekrana je ista odnosno broj pixela tako da samo napred...mozda ti nece najbolje odgovarat mma filovi al sta se moze!!!= Citat =:
Izvorno postao tomican
Pa napravicu backup, ali negde treba da imam mmm_ove pa cu videti, samo da sklonim one moto skinove. Dosta je komplikovanije u odnosu na V3.
evo slijedio sam upute instalirao neke skinove i rade ali imam jedno pitanje makar ne spada ovdje
1. udem u p2k c., s lijeve strane vidim igru(datoteku jar) a s desne mob. sad je pitanje kamo treba kopirati tu igru u mob(koju datoteku):ideja:
Potrazi malo po forumu objasnjavano je mnogo puta.Mada nije mi jasno odakle ti ideja da to pitas u ovom thread-u.= Citat =:
Izvorno postao madDogg