Bok ljudi!Molim vas pomozite:Što je bolje T68i ili T310???Ako imate slike slikane sa jednim od njih pošaljite,a osobito opise ovih modela i sve što znate itd.ama baš SVE korisno jer sam u nedoumici kojeg od njih dvojice kupit!Hvala
Printable View
Bok ljudi!Molim vas pomozite:Što je bolje T68i ili T310???Ako imate slike slikane sa jednim od njih pošaljite,a osobito opise ovih modela i sve što znate itd.ama baš SVE korisno jer sam u nedoumici kojeg od njih dvojice kupit!Hvala
t68i ti je sad pojeftinio i vise ti se isplati, ali jesi razmisljo o m55?
jell ti treba IC i BT?
Ak ti nije vazan IC i BT moja preporuka Siemens M55 ja ga imam,a imao sam T68i prije njega
uzmi si T68i i biti ces iznimno zadovoljan, a ima i jako stabilan software posto je vec neko vrijeme na trzistu... stoga, T68i! :)
t68i !
to ti i ja preporucam, m55 je po svemu osim po BT i IC bolji od T68i= Citat =:
Poslao: nimda
Ak ti nije vazan IC i BT moja preporuka Siemens M55 ja ga imam,a imao sam T68i prije njega
Al me muči što m55 nema dikftafon,a to mi je dosta bitno,najbitnije poslije MMS-a?!?!?!?!?!?!
Kako nema DIKTAFON??? s55 ga je imao pa ga valjda i ovaj ima...
ne znam
Sta lupas gluposti M55 ima jedan od najboljih diktafona u svih mobitela,ono sto snimis mozas da da cujes jacinom polifone melodije= Citat =:
Poslao: ERISCSSON
Al me muči što m55 nema dikftafon,a to mi je dosta bitno,najbitnije poslije MMS-a?!?!?!?!?!?!
Jesi siguran??Jer piše u vip-magu da nema snimanje govora!A ti ga imaš?Jesi se na svoje oči uvjerio da ima snimanje?
PA ako ima s55 ima i ON! Ali posto ga NIMDA ima onda je to sigurno :D
sinoc je u gradu bio show oko M55 i njegovog diktafona.Snimali smo svasta i prdeze medju tim svasta.I oko 12 sati smo isli da se upoznamo s nekim ribama,i dok smo tako pricali s njima moj friend je pustio zvuk prdeza,a cure ko cure....:lol:
Pa dobro onda ako ima sve to onda si me zainteresirao za M55!A slike kakve su?Bolje nego na T68-ici?
bolje su mnogo a tek one lampice sa strane....
Znaš možda kolko možeš snimat na diktafon?A sad sam bio na simulaciji i nisam mogao naći diktafon!!!Kamo da idem?Gdje je?
Menu/Organiser/Dictacting mac
Kolko mozes snimit zavisi ti od slobodne memorije ja imam slobodne 905 Kb i mogu diktafonom snimat jos 8:06 sekundi
jesu uspio pogledat kolko zauzima jedna slika melodija...?*??
Super hvala!!!Mislim da sam odabrao svoj novi mobitel!Još samo skupit lovu i to je to!
@coma
Zauzima onoliko koliko zauzima na kompu. Tako je bilo na s55, znaci i na m55
a kolko je to otrilike, kolke su aplikacije, slike melodije????
PA sta ja znam skini neku sliku/igru/melodiju sa moje stranice (sezam-picika.web1000.com) i vidi. Ja sad ne mogu gledat
ako netko ima plan gdje da vidim sve pojedinacno pisite,ja samo znam da vidim kolko je popunjen citav telefon
odes na neku sliku i onda je neotvoris nego pod options odes na attributes
Mislim da odes na sliku ali je ne otvoris nego odes na info...
ili attributes ili drive info, ali mislim ovo prvo!