E1000 - problem s dolaznim porukama
Jucer sam primjetio cudan problem sa sms-om - kad mi stigne poruka, umjesto zvucnog signala i poruke na ekranu "1 nova poruka od...", ekran se samo kratko osvijetli bez ikakve obavijesti (nema ni ikonice pisma pri vrhu ekrana), a poruka se nalazi u inboxu i oznacena je kao procitana, tako da zapravo pojma nemam da je stigla.
To se dogadja (koliko sam skuzio) samo kad mi sms posalje prijateljica koja zivi u Bg (063 mreza), mada je ranije sve radilo normalno s porukama s tog i svih drugih brojeva.
Slao sam sam sebi s drugih mobitela (095 i 091), i poruke su uredno stigle, osim sto mi napise "1 nova poruka", a odmah ispod toga "Memorija pri kraju!".
Pretpostavljam da je ovo upozorenje s memorijom ok (iako u inboxu imam 30-ak poruka i u outboxu mozda 10-ak samo).
Ima li tko ideju zasto se to dogadja?
Flash je R26LD_U_83[1].39.15I_LP002F_DRM0001_USE1000SAUFIR26005_1FF, a napominjem da sam jucer flexao s UCE1000EMEAR2602C i nabacio 20-ak tema, slika i par igara. Sve ostalo osim ovoga s porukama od te prijateljice radi normalno. Nisam siguran je li prije ovog flexanja sve bilo ok, nisam bas obracao paznju, skuzio sam jucer navecer...
Hvala na sugestijama...