Ovako, zanima me koji je bolji, tj. da li mi se isplati mijenjati V3 za taj mobitel,
jer mi ju je ponudio frend, a ja bih mijenjao taj V3 pa malo D600, malo P900..
Što je bolje?
ajde zanima me taj P900 da li se isplati
Printable View
Ovako, zanima me koji je bolji, tj. da li mi se isplati mijenjati V3 za taj mobitel,
jer mi ju je ponudio frend, a ja bih mijenjao taj V3 pa malo D600, malo P900..
Što je bolje?
ajde zanima me taj P900 da li se isplati
...pa kak se ne bi isplatilo - ko prvo v3 mi se ne sviđa, ko drugo - to su dvije različite platforme, ko treće- mjenjaj ;) ...
Potpisujem Eminema...
Definitivno mijenjaj...
potpisujem Eminemovu izjavu. To su dvije različite platforme, P900 je bolji od V3 u svakom pogledu osim u dimenzijama koje ne predstavljaju nikakvu prepreku
Zamijeniti šminkerskog dummyja za pravi smartphone je prilika koja se ne propušta.
Sama usporedba ova dva modela prava je uvreda za P900!
V3 je smece od aparata, zapakirano u relativno OK izgledajuci dizajn i relativno kvalitetno i lijepo izvedeno kuciste.
P900 je vrhunac poslovnih telefona, bio u svoje doba, a i danas ne zaostaju pune, jer su razlike izmedju njega i trenutno aktualnoga P910 vrlo male, gotovo zanemarive. P990 je najavljen ali ga jos nema u prodaji. P900 obiluje opcijama o kojima V3 ne moze niti sanjati, a pored toga Symbian omogucava potpuno prilagodjavanje potrebama korisnika.
Dakle...MIJENJAJ, a onda kad zamjenis ovoga sto je pristao na zamjenu za zdravlje i preporuci mu nekoga kvalitetnoga lijecnika!
Pssssst, tiše malo. Nemoj da te BlueDevil čuje.............;D= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Inače, usporedba je stvarno neumjesna, i ovaj što će dobit V3 zauzvrat, mislim..ono........jak je lik. :headbang:
Ako je mjenjaža bez doplata, onda mijenjaj bez razmišljanja...ako trebaš doplatiti, reci kakva je ponuda, odnosno isplati li se...
ma nikakva doplata, samo moram masku uzet
to ne dođe puno?
mijenjaj dok ti nije uteko= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Kaj ste svi tak zapeli da mijenja...meni tu nekaj smrdi jer teško da bi netko samo tako mijenjao P900 za V3 bez doplata...ako kažeš da treba nova maska, pitaj Boga kaj je taj mob sve preživio, di je sve padao i u kakvom je stanju...također, upitno je koliko će ti dugo raditi i da li je uopće 100% ispravan...prvo dobro pogledaj mob, sjedni s čovjekom na kavu, pa ga isprobaj i provjeri u detalje...i pazi da se ne zezneš :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Nova maska sa svime će te koštati oko 550-600kn...
...al i to što kažeš...al opet, ima po newsima polovnih p900 po 1000 - 1200kn...tak da ne mora značit...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Neće koštat 550-600kn nego će koštat 350kn sveukupno. Slao im mail za svoj P900 pa su mi tako rekli u EMSC-u