.....početkom svibnja i to po cijeni 5990,00 kn oba. :confused:
Ovo prenosim informaciju od Holeta, a on je dovoljno blizu Mobisu i dovoljno dobar s Brkom, tako da je nedvojbeno da raspolaže informacijama iz prve ruke. :comp: :thumbup:
Printable View
.....početkom svibnja i to po cijeni 5990,00 kn oba. :confused:
Ovo prenosim informaciju od Holeta, a on je dovoljno blizu Mobisu i dovoljno dobar s Brkom, tako da je nedvojbeno da raspolaže informacijama iz prve ruke. :comp: :thumbup:
ak je tako, a ti kažeš da je, vidi im cijene, majke im.........
Ono što je zanimljivo, N80 je očekivano skupa, a N91 je nekako malo jeftina. S obzirom na zakašnjenja, mogli su je dat i po manje ;D
Boli me briga koliko ce da budu, kad znam da cu n80 da dobijem za osamnaesti, a tad necu stediti ni oca ni majke, ni babu ni djeda, niti bilo koga drugoga ;D :evil:
znaci sest hiljadarki, odoh se preracunati u evre...
a jesu mu nabili cijenu pa koji im je k.......
sad ce i ovi sverceri puknit svoje masne cifre i onda se mos j....:lol: :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown
To, Druže!:thumbup:
To se traži!
Moram priznati da sam se premišljao oko n91 i n80, ako prva bude što jeftinija da nju bocnem, ali sad znam što ću kupiti!
Ej, tako sam sretan! Iako je cijena prevelika! Nešto se mora uštediti!
Ma hoce cova reputaciju, nema sta. E pa i dobice je :)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
eh, ja napunio 18, ali nista od n80...= Citat =:
Izvorno postao djomla
a nisam stedio ni babu ni dedu ni strace niti ostalu rodbinu... ako ti uspije, javi;D
Hocu, samo ne treba bjezati od teme. Ja zapoceo, ja cu i vratiti :king:= Citat =:
Izvorno postao danyx
Mislite da će oba koštati baš 5990 kuna?
U inozemstvu ce biti oko 100 eura jeftiniji
Finska 716 eura (N91)
http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=1413
UK
http://www.expansys.com/product.asp?code=121479
zna neko neku informaciju koliko ce bit cijene u italiji
samo jedan riječ - gadovi!!!!!! :evil: kak ih nije sram tako dići cijene mobova, te cijene će ostati u sljedeć dvije godine iste (u Mobisu)!!!! dobro pretjerujem ali stvarno, vani će nekon nekog vremena pasti cijene....
Mene najviše živcira to šta kod nas treba najmanje godina dana da padne malo cijena (ovi skuplji mobiteli)
Što vi mislite do koliko će im opasti cijene????
cini mi se da cu poceti skupljati pare za N91,svidja mi se mob...ali pre skupo:-/
onda kume sta ces 91 il 80??;)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
evo ovako ekipa ja ipak mislim da se ne isplati cekat godinu dana da padnu cijene jer slijedece godine ko ziv ko mrtav:spin: ali isplati se pricekat koji dan nakon sta izade pa i cak misec dana jer je cijena stvarno skupa i onda vidit da li ce cijena ici prema dole (u sta nevirujem) ili bar cut sta kaze ekipa koja ce ga kupit cim izade i tako skupir neku informaciju od covika sta ga ima i sta ga drzi u rukama i onda dobro odlucit za kupnju jer 6000 hilja nije malo bar meni!!!
moja odluka je pala ako ga nadem u svercera za 4000 kn onda ga kupujem ako ne onda cekam neku jacu N seriju i to je to!!:thumbup:
Samo najbolje! N80, podrazumijeva se!
IAKO- prije neki dan sam držao u ruci 6280! Predivan mob, ali mu se klima gornji dio, ima malo "lufta", pa se bojim da će isto/slično biti s N80.
N91 je dobar mob, ali prevelik i k tome nisam baš siguran sto posto da su uklonili te "velike bugove" zbog kojih je i odgađan ovoliko!
N80 svakako.
@Vedran-ti?
ja ipak mislim da necu moc odolit= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Samo, ima jedna stvar koja mi se ne sviđa - cijena!
6 somova je ogroman novac u današnje vrijeme, kad pogledaš možeš za te novce kupiti prosjećan laptop, da ne nabrajam dalje. Možda i polovnog Fiću.:thumbup:
sta mislis oce li je dat ovi lokalni dileri za 4000 kn
ja san malo usporediva cijene sa N70 kad san je namjerava uzet prije par miseci i
dosta je bila niza cijena na crno nego u mobisa ili bilo kojem ducanu
evo sad je u HGspota oko 4700kn a na crno 3000 kn
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mozes ih kupit 7 a ne jedan! i svako dan ih minjat hehheheh
ovo je malo otislo daleko od teme administratori to bas i nevole pa necemo vise!:)
Baš mislim jer je ovo preskupo!
Kod dilera pretpostavljam oko 4 do 4500kn.
Ovoliko izdvojiti za mob mogu jedino ako u sljedeće bar dvije godine neću kupiti niš.
Ali dobro, bitno je da ne ostanem razočaran jer ugodu koju ti pruži dobar mob (kad ne požališ uložene novce) ne može nitko opisati!
rec cu sad ovo javno znan da ce te mi se smijat ali ja san kupija SAMSUNG SGH T100 za 4100 kn u ducanu nakon pola godine sta je izasa i to je tako los mob da to nemogu opisat i zato ja se nadam da necu pozalit ako kupin N80 u usporedbi s tim!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ps moja sramota
Ma nije sramota, zašto?
Još ako imaš love...
N80 je bez konkurencije trenutno u svojoj klasi. Vidim i na drugim forumima da ga ljudi hvale na puna usta (vjerojatno jer ga još nitko nije isprobao uživo;D ).
N80 dućan ili pouzdani diler.