moram ovdje pitat jer nemogu naći kako se flasha na wm05 i jel bi ja to mogao sam - prvi put?
Printable View
moram ovdje pitat jer nemogu naći kako se flasha na wm05 i jel bi ja to mogao sam - prvi put?
Ustanovili smo da još nema wm05 za mpx220... strpljenja...:comp:= Citat =:
Izvorno postao Vex
ok, samo me još zanima koju veličinu kartice da uzmem, tj. što mi savjetujete, inače mislim imat malo muzike i malo filmova, mislimsi uzet 128 za 88kn u feniksu...:-/= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Ne možeš uzeti 128 jer za mpx220 treba minimalno mini sd kartica od 512 mb,tako sam čula.
Imala sam mpx200,da ne bude napada.:envy:
Može uzeti 128MB, ali to je definitivno premalo... Bar 256MB, a na netu sam čitao da je maksimalna veličina 512MB... Sad ne znam da li to stoji ili mogu i veće...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Dakle rade i kartice manje od 512MB...:comp:
hehehehehee
Ma ne, to se ja ocu osvetit frendu za nesto....:rotfl:
ma nije meni sad prob nabavit, neg me zanima da ne uzmem previše pa da mi ždere bateriju i bloksa se... na netu ima da se u hot keyu ili negdje izmjeni nekaj i može čitati i 2GB :)= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Ja sam rekla svoje,jedan lik mi je rekao da motorola mpx220 ne prima mini sd karticu manje od 512 mb,pa zakaj sam dobila negativnu repku?Ko je to dao,taj je ******!!
Nema veze kolika je kartica,može biti 128 ali je definitivno premala.Najbolje uzmi jednu od 512.
Sad su cijene strahovito pale za SD kartice...tak da je mozda najbolje uzeti i 1 GB ...
vez za 190kn se moze naci od 512MB..dok oko 300 kn se dobije 1 GB....
ma dobro, nabavio si ja 256 i sve 5.... nije kao da ću sad stavljti muzike i muzike.....
Opet vi krivo govorite. U mpx220 ide i kartica od 64mb samo sto nema bas previse smisla. Optimalan izbor ti je neka 256mb kartica jer razlika u cijeni izmedju 128 i 256mb nije uopce velika.
Sto se tice pada cijena, Blento zabunio si se. Pale su cijene klasicnih SD kartica, a miniSD koje idu u mpx220 su jos uvijek ekstremno skupe, tj. otprilike kao Sony MS Duo i Olympus xD kartice.
Sto sa 256mb karticom...pa u brojkama 9 sati glazbe u WMA formatu, oko 5000 JPEG fotki odnosno 5 sati kvalitetnog DivX/XviD videa.
Ja 270Kn za 512MB ne bih nazvao ekstremno skupim...:comp:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Istina. Izgleda da su im pale cijene. Jos samo kad bi pale microSD karticama i mirna Bosna...
Ja i govorim o miniSD karticama s konverterom na SD... I 512MB košta 270kn što meni nije skupo...
pa je sam svoju miniSD od 256 platio 109kn.... tako da to uopće nije puno...
I ja sam uzeo jucer od 256 MB toshibinu za 150 kn ravno, ima i adapter tak da ju mogu stavit i u svog digitalca. Da sam priceko do danas mogo bi uzet kingmax-ovu za 114 kn.