Jedno pitanje ja preko bluetootha mogu spojit mobitel s internetom i on je modem a mogu surfat po internetu brzinom od 115 kbps na kompijuteru preko firefoxa, ali dal mogu s "kompijuterskim internetom" surfat na mobitelu?:blush:
e da imam d750i
Printable View
Jedno pitanje ja preko bluetootha mogu spojit mobitel s internetom i on je modem a mogu surfat po internetu brzinom od 115 kbps na kompijuteru preko firefoxa, ali dal mogu s "kompijuterskim internetom" surfat na mobitelu?:blush:
e da imam d750i
Misliš tipa, da se na internet na mobu spajaš recimo preko CarNet-a??
Ako na to misliš, onda čisto sumnjam... Mislim da se ne može...
da na to mislim:flame:
Sumnjam... pogledaj malo po opcijama... Napravi si novu "konekciju" za net na mobitelu... Ja sam to probao na k700i i nije radilo... Al jednom mi je uspjelo (na Nokii Komunikator [stari model])
mozes koristiti K750 kao modem i spajt se preko GPRSa. brzina ce ti biti max 64 kbit/s a ovisi koji tarifni model GPRSa imas tako ce ti biti i isplativo. Ako si na bonovima biti ce ti potuno neisplativo odnosno bankrotirat ces.
Instaliraj si Operu i moći češ surfati sa mobom po kojim stranicama hočeš. Ja je imam na k750 i otvara sve.
Al dečko je pitao dal se može spajat na net na mobitelu, pomoću recimo Carneta...
A malo je skupo ovako preko mobilnog operatera surfat po netu sa mobom...
ajd vas dvoje procitajte prvi post ispocetka. Covjek spominje komp za surfanje a spajanje da ide preko moba.
No hard feelings kolega, al pročitaj prvi post do kraja...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
I onda pogledaj moje pitanje i što je čovjek odgovorio... (prva 3 posta)= Citat =:
Izvorno postao nix1001
To o čemu ti pričaš cijelo vrijeme, to je kolega NIX1001 već pokušao, i čini mi se uspješno...
Istina Sorry. Malo me zbunio s onim prvim postom i "kompjuterskim Internetom"
znači dal se mogu spojit sa recimo carnetom i surfat s mobom:rolleyes:
Pretpostavljam da moraš instalirat Operu na mob.Usput: Jel ima netko link za besplatnu operu.
mozes surfati ali ti je neisplativo surfati preko Carnetovog dialupa. Ako je GPRS u pitanju onda je druga stvar.