Tko je po tebi naj osobva foruma?
Printable View
Tko je po tebi naj osobva foruma?
Nemaš ponuđeno - ostali...
Ja bi glasao za Velimira ili kakti se sad piše _ jer nas više ne doživljava a prije je bio vrlo aktivan (čovjek se ophrvao što ćeš)... ;)
I ja bi glaso za Velimira, covjek mi poslo mobil u CA free :) a sta 'killa radi tamo :D
Gdje je šljaka?!
e ovo treba moderator moderirati, ubaci šljaku
Obavezno ubaciti Šljaku, da li je izvodivo da netko prati regularnost glasovanja? Nema smisla da netko glasa više puta i slične demokratilije.
Evo ja glasam za "Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti...." Da se ne bi netko umislio ;) ;) :beer: ;) ;)
A di sam ja??? :D:D:D:D
Ubacio sam i Nereda! Ipak je čovjek siva eminencija... ;)
E da, još bi bilo dobro da ljudi ne glasaju sami za sebe. :)
e mislim da su ljudi ovdje ipak previse ok da bi to radili
Ti si u 'Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti....' :D= Citat =:
Poslao: vjeko
A di sam ja??? :D:D:D:D
Meni je sva ekipa gore iz ankete super i teško mi je odlučiti se za nekog posebno... svak ima svoje vrline i 'bubice' i zato vas sve volim. Neki bi mogli biti malo više na forumu, neki malo manje ;) , ali svi su mi :thumbup:
Zato nisam ni glasao. :) (Možda kasnije, ako netko ima kakvu ponudu za moj glas...;D )
eto ja sam imo taj problem isto, pa sam glasao za nekog pedesetog, bas sam gledo i fakat nebi bilo fer da za nekog glasam
_
Hej!!!
ovo - Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti je direktno aludiranje na WB i 'killa-u (brojite)...
:jump:
Čini se da ću morati organizirati predizbornu kampanju!
Fakn, pa ne može čovjek glasat' za sebe više od jedanput pa gdje je tu demokracija... ;D
AHA! zato i možeš jednom glasati :) hehe
Ja bi' anarhiju... ;D
Je bi´ anarhiju... :tomato: hehe= Citat =:
Poslao: dmi
Ja bi' anarhiju... ;D
Ja bi je iz čiste osvete punkerima i inima koji ljepe one naljepnice AFA i sl. pa nek' vide kak' to izgleda... ;)
zappan vodi... ko bi reko! LOL
nemoj se ljutiti, zappane
Kak' vidiš pa kod mene sve prazno... :)
mene niko nevoli:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: