Sta mislite koji je bolji? Nemogu da odlucim koji cu. Nije mo vazno razlika cjene. Hvala i koliko se EURA krecu ovi mobiteli?
Hvala
Printable View
Sta mislite koji je bolji? Nemogu da odlucim koji cu. Nije mo vazno razlika cjene. Hvala i koliko se EURA krecu ovi mobiteli?
Hvala
u oglasniku:
v3x- oko 250 €
D820- oko 300 €
pošto nisam znalac ovih modela, iskreno, meni se puno više sviđa v3x, evo na ovaj način sam napravio usporedbu. http://www.mobilni.info - rezultati - pobijedila v3x.
http://www.mobilni.info/uporedi.asp?...ung&model=D820
U oglasniku zadnja cijena v3x 1750 kn
Kaj nije D820 Symbian?
Znam da ima neki Samsungov s60 mob?
Sorry na off topic....
@Daniel: D820 nema symbian... To misliš na D720/D730...
Mislim da bi v3x bio bolji izbor. Ima kameru od 2MPx, dok D820 ima samo 1.31MPx. Čini mi se da v3x ima bolji softver...
v3x ima lošu kameru unatoc 2mpx vidjeo samje uzivo,d600 ima puno bolju kameru znaci d820 isto
E sad je to pitanje... D600 ima 2MPx kameru, a d820 1.31 MPx kameru. Pa da li je bolja kamera na motoroli sa 2MPx ili na samsungu sa 1.31MPx... :rolleyes: Sumnjam...
Ali, preporučio bih mu v3x, ako želi na mobu slušati mp3-ce i npr pisati poruke istovremeno... D600 to nemože, pa sumnjam da D820 može...
PS: Nemojte mislit da sam neki poklonik Motorola. Nisam, baš skupljam novce za D600E...
oba su jako dobra,ali mi se cini da je v3x bolji izbor.:thumbup:
prije d600 sam imao d500 i kamera na d600 je za malo bolja od d500.
@Sonyck - čovjek je pitao o D820 i moto V3x... A ne o D600, ideš malo OT!!
e sad još moje jedno razmišljanje..... v3x je po meni funkcionalniji, i kvalitetniji, al opet šta ako čovjek ne treba ni fotić, ni mp3 player, već mu je bitno da je recimo manjih dimenzija, lakši, dizajnom ljepši, što se pripisuje samsungu, možda je klizni sistem njemu bolji, puno ljudi kaže da preklop nije baš dobro rješenje.... sve ovisi koji su mu zahjevi.......
To stoji Zerobravo... Ali opet, kod preklopnih mobitela, glavni ekran ti je zaštićen od ogrebotina (dok je zatvoren), a kod kliznih ekran nije zaštićen...
Po meni je klizni mehanizam praktičniji nego preklopni.
citaj od pocetka.ako sam rekao da je kameraod d600 za malo bolja od d500 znaci da d820 ima bolju kameru od v3x= Citat =:
Izvorno postao Ićo
???? Daj malo pojasni.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Inace ovaj samsung mi se cini boljim od v3x. Manjih dimenzija, edge, dobar dizajn, ali sad opet flat kabel.... Uzeo bih v3x samo zato jer je kvalitetniji.
A moguće je da je kamera na D820, unatoč manjoj rezoluciji bolja od one na v3x... Čito sam neke rewiev-ove za v3x, i svagdje piše da kamera nije baš nešto... Ali opet sumnjam da je 1.3MPx kamera bolja od 2MPx kamere...
zasto ne?to je moguce, pogotovo kad se zna da kamera na v3x nije nista posebno.
a nijedan nema autofokus, tak da ne znam zašt bi ova od v3x bila lošija od samsungove........ a ima 2mpx. šta, sama optika je bolja?
Oba moba su podjednako dobra i slična po opcijama (kamera - motorola je poznata po lošim kamerama, zrnasta slika...). Mislim da je jedina bitna stvar kod kupovine jednog od ova dva moba vizualni uzgled. Kupi onaj s kojim češ se osjećat više cool:thumbup:
v3x nema odličnu kameru ali je bolja od one d600,imao sam oba,tak da znam šta pišem,ali u idealnim svj. uvijetima....
da imaju autofocus sigurno bi bile odlicne.ovako su samo prosjecne,a to sto je kod v3x 2mp,ne znaci puno.
ja sam također imao v3x (5 dana samo) i mogu reci da je kamera od d600 puuno bolja također i video= Citat =:
Izvorno postao smogovac
tko je od vas drzao ili imao d820 u ruci tako da zna kakva je kamera
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Imam V3x već oko 2 tjedna. Mogu reći da po mojem iskustvu meni je kamera na V3x jako dobra(unjeo sam neke modifikacije). Iako po iskustvu samsungovih mobitela mogu reći da kamere su jako kvalitetne ali mi se ćini da je kamera na v3x bolja.
Ovdje je riječ o d820 koji ima 1.3mpx kameru. Po meni mislim da to nemože konkurirati 2.0mpx kameri. Uz to da Samsungovi mobiteli se dosta kvare a najviše odlazi flat-kabel(jer samsung uglavnom ima clamshell telefone te slide telefone na kojima flat kabel jako brzo dolazi)
Moj izbor definitivno bi bila motorola V3x jer se puno više da modificirati(glasnoća zvona, tona skinova, upgrade softwarea, puno java aplikacija itd itd) te se netrebaš brinuti oko vibracije kod zvonjave što je standardna samsungova mana da nema zvono i vibru zajedno(pogotovo kod MP3 zvona)
kum mi drzi trgovinu mobitela,tako da mogu isprobati dosta modela.d820 ima solidnu kameru,mozda cak i nesto bolju od d500.softver je brz,a zaslon je stvarno fantastican.v3x nisam imao u ruci pa i ne mogu reci bas previse osim toga da sam na dosta foruma citao da kamera bas i nije nesto.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
ovako.Imao sam V3X par tjedana i mogu reci da sam bio prilicno zadovoljan njome.Kamera nije tako losa kao sto se prica,a osim toga ima funkciju za izoštriti sliku na blizinu i daljinu.Blic joj je fantastican,mozda cak i malo prejak,ima 8X zoom,al nema autofocus.Podrzava dosta modova za slikanje i snimanje i snimci su odlicni i veoma brzi.Sto se tice softwarea,moja je znala prvi dan zastekat par puta,ali kad sam je resetirao i i napravio totalni format telefona radila je fenomenalno.Naime V3X ti podrzava i WMA,MP3,MP4 i REAL VIDEO,i to mi se jako svidjelo.D820 na zalost nisam imao u rukama i ne znam nista o njemu,ali mogu ti reci samo da ti je V3X vrhunski mob,i ako je izaberes neces se zeznuti.:kitty:
sfreak-to izoštravanje ti je makro mod.....a blic,da,puno prejak,slike svijetle ispadaju...