evo, nije nesto,ali sam se trudio!sl45_je_bolji_od_t610_hehe
Printable View
evo, nije nesto,ali sam se trudio!sl45_je_bolji_od_t610_hehe
e da pod "korisni programi" moram jos unijeti sve linkove za download!
bravo, bravo samo tako nastavi. Što nas je više to smo jači!!!
;)
hvala, sad imam vremena pa..
Bravo, ako odem na godišnji pokušat ću i ja nešto napravit,samo da još odaberem temu..
kaj niko vise nista nece reci....
ja sam ti rekao svoje, malo ju doradi sto se tice izgleda,malo vise textova i sve ce bit za 5!
reci mi svoje prjednloge kaj se izgleda tice
stranice je tek pocela sa radom, pa ja tako mislim da si i sam mislio malo o ljepsem 'dizajnu' keep up to good work
Bravo coma! Daj samo molim te ispravi ono kod opisa mog linka :D samo tako! Možda da ubaciš koju slikicu našeg sl45... a?
budem ubacio slike, ali se moram dokopati c2 od sestrinog decka pa da stavim malo svog sl-a!
nezelim pretrpat stranicu sa bezveznim slikama samo da ljepse izgleda, jer sam htio da se brzo ucitava
viki dobro da si mi reko nebi skuzio, budem to ispravio navecer, sad idem van malo se opustit poslje treninga
ps, vi siemensovci daj saljite linkove, jave imam dosta ali mi treba linkova
:thumbup:
evo sad idem ispraviti ono za vikija
dodao neke aplikacije, i sada cu dodati dosta slika! upravo sam uh skido
SAmo coma molim te mislim da bi bilo bolje kad bi ubacio brojac koji broji unique posjete a ne reloade. To ne volim vidjeti na netu...
Inace samo naprijed sa stranicom!
eh da. SMJESAN TI JE NAZIV URL-a u threadu: "sl45_je_bolji_od_t610_hehe"
ovaj brojac sam nasao na vipu, daj mi dobar brojac pa cu ga staviti
Ako bas zelis brojac direktno na sttranici odi na www.bravenet.com a ako zelis statistike i brojac svega moguceg (OS-a, Drzava posjetitelja, refferals) odi na http://extremetracking.com/ .
Ja koristim oboje i bravenetov brojac ti je prikazan dirketno na stranici dok za ovaj drugi moras kliknuti na jednu slikicu na svom sajtu ali je puno bolji od braveneta
hvala
Tako je vec bolje ali mislim da je bolje da si stavio onaj s http://extremetracking.com/ jer prati sve zive statistike ali i ovo je dobar pomak
jebote ovaj bravenet je dosadan ko *****, poslali su mi 18 mailova u 2 sata!!!!
;D pa kaj još nisi naučio da se za takve stvari otvara mail adresa npr. na yahoou pa takvi mailovi tamo dolaze (a još se i filtriraju jer imaju poprilično dobar, ponekad i previše revan spam filter)
PA moze i on sam filtrirat u Outlooku (ako njega koristi).
dosta dobar je i na www.sitemeter.com , isto sam namjestiš kad da ti stiže izvještaj o posjetama, i naravno ne broji refresh, tek broji drugi posjet kad se ponovo spojih na net...
a imaš i na www.hitbox.com
ma imaš toga dosta po webu...
pa ljudi ja nisam neki specijalist u tim stvarima, ja sam covjek bez iskustva(naravno u tim stvarima:D)= Citat =:
Poslao: zappan
;D pa kaj još nisi naučio da se za takve stvari otvara mail adresa npr. na yahoou pa takvi mailovi tamo dolaze (a još se i filtriraju jer imaju poprilično dobar, ponekad i previše revan spam filter)