gdje ima kupit slušalice za k750i neračunajući elektromagic jer ih zovem već 10 dana i stalno govore da su na putu .... ili ako ih je neko voljan prodat neka mi se javi
Printable View
gdje ima kupit slušalice za k750i neračunajući elektromagic jer ih zovem već 10 dana i stalno govore da su na putu .... ili ako ih je neko voljan prodat neka mi se javi
Najbolje da ideš kod njih,pa ćeš vidjeti.Nadam se da netko prodaje slušalice
ma i danas sam ih zvao , ma nemaju ...a i to su neki zastupnici
Nemaju?Ne mogu vjerovati da nemaju.Možda ti se neko javi za slušalice.
a vidit ćemo
mislim da ima u Tehnomaxu...
hvala , eto kupio ih i to još sennheiser slušalice
:closed:
Hvala Bogu da si ih našao,da nisi ja bih ti ih prodala
:closed:
zanima me koliko su bolje ove slusaliceod slusalica na K750i nekak mi se cine da imaju bolju kvalitetu i da su jace vise dBHTML kôd:http://www.mobiletracker.net/archives/images/sony-ericsson-w600a-headpho.jpg
a jel mogu od tog w600 ili nekog SE koj ima takav model slusalica na K750i i dal bi radio onaj adapter za mjenjanje pjesama ....
nego kakve su to Sennheiserove slušalice, nisam baš upućen...?
po izgledu ništa posebno , prvo sam ih nazvao u tehnomax i rekli su mi da imaju samo te .... čuo sam još i prije za njih , uglavnom fakat se dobro čuju nekužiš odmah razliku npr. izmedju sonyevih slušalica i ovih , ali nakon minutu dvije slušanja sve ti je jasno ....uglavnom za tu marku kažu da su medju slušalicama isto kao mercedes medju automobilima
kolko para di ima za kupiti u zg ? kontakt broj od ducana molim, hvala unaprijed
Sennheiserove slusalice za SE K750?? Nemogu virovat :D Koliko kostaju i ima li ih di u Splitu za kupit?
Koliko koštaju te slušalice?
TEHNOMAX. V. Škorpika 34. kingkros Zagreb. tel. 01/3475-250..... ove koje sam ja kupio su bube koštaju 260kn, ima još za jedno 100 kn skuplje malo veće .A za split ti neznam , jedino ako i tamo ima tehnomax