koliko se krece cijena polovne N-Gage stariji tip, u odlicnom stanju! Imam informaciju sa se u Slavoniji krece oko 400-500kn ali nekako mi se cini malo! Kako stoji situaciju u ostalim područjima?
Printable View
koliko se krece cijena polovne N-Gage stariji tip, u odlicnom stanju! Imam informaciju sa se u Slavoniji krece oko 400-500kn ali nekako mi se cini malo! Kako stoji situaciju u ostalim područjima?
Dobro si čuo,ta bi cijena trebala bit niža i to u cijeloj HR jer je T-Mobile prodavao N-Gage Simpa komplete za 398kn oko Božića.
ajde ga nađi! pa 800 kuna je u oglasu stari moj.....
a unatoč tomu nebi ga mjenjo da ga hebeš! zakon je!i vrijedi svaku kunu!
jedino eto malo je zeznuto što je symbian pa mu baterija potraje dan! ja uzo novu bateriju pa izdrži dan ipo!:)
Ima jedna za 500 kn s MMC od 32mb. Vk only.
Prodano za 550kn.
@nikili Jel prodaješ svoju.
meni čudno da ih se slabo prodaje.....a masu ljudi znam da ga ima!
a jopš ako nađeš neki sa garancijom to bi bilo super! iako nećeš onda dobit siiigurno za 500 kuna!
Tko je ima bas je i ne prodaje! Je symbian ali meni baterija bude dva dana ako umjereno brljam po njemu! A ako ga i ne diram toliko bude 3 dana!
Pa prodao bih je za 600kn
Pprreesskkuuppoo!!!!!!!
si ti lud??? ako ima još i granciju ja nebi davao ispod 700 svoju jer sam i novu bateriju original uzeo a i garancija je...ali ne prodaje mi se baš..prirasla mi je srcu nekak...iako je smotana ...čudna...jako mi je draga.....= Citat =:
Izvorno postao Osvetnik 88
šta da radim sad?!;D
Nema moj agaranciju ali je ko nova nigdje nije zagrebana i baterija je odlicna!
Ovaj prokleti mob nema nigdje nabaviti
Tražim ga već skoro mjesec dana !!!!!!!!!!!!!!!!!
evo nabavim ti ja za 800:thumbup:
-dobra fora= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
@nikili Skup si care. Dam ti 500 i platim cugu??? :) ;)
Ha ne znas ti koliko ja mogu popit! Malo je 500kn za tebe KiNg IlIdIaN 550KN I jos castis kavom! To ti nije puno imas ti love!
@nikili Dogovorit ćemo se
Pa ljudi kucista za N-Gage dodju polovna 200kn a mi za citav mobitel ne dobijamo 500kn! MALO STE PRETJERALI....
Ima N-gage u Kaštelima u Emezzeti(bila je prije par tjedana,valjda je još) za ispod 600 kn možda ćak ispod 500 nisan siguran.Stoji godinu dana neće je niko kupi.
Pa nemaju ljudi tamo love za takav mobitel! A i neznaju njegove mogucnosti vidi oblik i kaze kakav je to mobitel bas je gadan! (Nije stvar u obliku stvar je u funkcijama) Telefon je stvarno zakon to i nezna onaj ko ga nema!
E pa prijetelju kućište za SX-a (crno od O2 il meklaren) dođu 200€ a ja sam tolko platio NOV mobitel, pa onda nije to baš neka usporedba= Citat =:
Izvorno postao nikili
pa dobro ali svejedno malo nude za N-gage kad bi moglo da se pokloni nekom bilo bi najbolje!
nema stari pusti ti picane tu..dobro i kažeš...mj je sa garancijom i novom baterijom ama da mi ga u anus guraš nebi ga dao ispod 700! jok!= Citat =:
Izvorno postao nikili
a ti nebudi lud i prodavat ga slučajno ispod 500 si lud??!!
vrijedi svaku kunu! :thumbup:
bar sam faca u Dubrovniku loool! izgleda da sam jedini!!!:rotfl: