Prestale mi raditi tipke 4,5,6...Zna možda tko u čemu je problem?
Hvala!:)
Printable View
Prestale mi raditi tipke 4,5,6...Zna možda tko u čemu je problem?
Hvala!:)
Pokusaj sa drugom (novom) tipkovnicom, jer se znaju neke tipke istrositi od dugog koristenja,
ako ne bude to, na popravak!
...a možda se jednostavno zavuklo malo prašine pa treba stručno očistiti!!
Čuj, meni se događalo kod 6600, da su ni otkazivale tipke 2, 5 i 8. Nekakva je caka bila s onim kodom za lisnicu (ili za zaključavanje tipkovnice šifrom).
Uglavnom kad sam napravio reset moba (naravno, sve pohraniš na MMC), onda su proradile. To jedino na 6600 mi se događalo.
Možda nije ni prašina ni izlizana tipkovnica-čim ti je u jednom redu, vrlo lako da neki kod (ne mora biti lisnica) blokira rad tih tipki.:-/
Malo čudno da se zaključava samo par tipaka kada uglavno se zaključavaju sve ili nijedna putem bilo kakvih programa, ali tko zna možda nešto novo i u svijetu mobilnih virusa pojavilo!! ;)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Pokušaj prvo s kompresorom...meni je crkla 0 još davno na 7650 i malo sam provjetrio mob i nakon toga je sve radilo ko urica...
Da, da, istina.
Ne mora značiti uopće da ti s tipkovnicom, fizički našto ne valja.
Vjerojatno se radi o softverskom blokiranju.
Ta 6600 je imala dosta bugova koji su već na 6630 nestali.
Kakvih bugova??= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Daj malo to deklariraj nemoj "rekla-kazala"!!
Mislio sam na Izvješće o isporuci, koje bi katkad dolazilo uz zvuk Primljene poruke, programe (sad ovo je subjektivno) koji su se dosta teže deinstalirali-naime puno puta bih dobio obavijest tipa File se već koristi-i nikako izbrisati, (na 6630 nikad u 13 mjeseci), bar je meni bilo-problem s MMC većeg kapaciteta kad je mob nekih 5 minuta "prepoznavao" novu karticu...
Ovaj problem s tipkama.
Ovo su baš bugovi koje sam ja upoznao tako da nije "rekla-kazala".
Neću sad da ispadne da hvalim bez razloga 6630, ali najiskrenije, niti jedan od bugova sa 6600 nije mi se pojavio na 6630.
Ako se sjetim još čega (iako sumnjam, jer sam mob imao prije 1,5 godinu), javim.
Ma ne mislim ništa loše;= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
nego me baš zanima iz tvog iskustva kada već spominješ!!:thumbup:
Ma nema frke, samo pitaj. Stojim iza svojih odgovora ili ne pišem ništa.= Citat =:
Izvorno postao Vuki