znam da je danas dosta vas bilo na ispitima, pa kako je proslo?
Printable View
znam da je danas dosta vas bilo na ispitima, pa kako je proslo?
Pa hvala na pitanju! PETICA!!! 5!!!
I sad sam konačno slobodan bar 3 tjedna!! JUUUUUPIIIII!!!!
:jump: :jump: :jump:
eh, blago tebi... ja imam do srijede ujutro dilemu učit il ne... ne znam oću pismeni proć, brijem da će bit negdje oko granice pa malo ispod.... 'bem ti ludu glavu koja ne čita zadatke do kraja mogao sam imat siguran prolaz :(
ajd nadam se da ces proci
hvala puno :)
Od danas mogu podic report kartu, neznam hocu li prezivjet trenutak kad je pokazem starom. nadam se da je zaboravio na nju
Zapp držim fige! Znam kako je to kad iščekuješ rezultate - ubitačno! Iako je na medicini to super rješeno s optičkim čitačem - ispunjavamo poseban formular na ispitu u vidu polja i kućica gdje je svako polje jedno pitanje a kućica odgovor (a,b,c,d,e ili ponekad kombinacije) pa zacrnjavamo kućicu(e) za koju mislimo da je točan odgovor i to koristeći masnu B2 olovu. Ti se formulari onda nakon ispita stavljaju u optički čitač i mi u principu kavu stignemo popit nakon ispita i rezultati su već poznati. Tim sistemom je dobiveno na brzini a i smanjena mogućnost muljaže (potplaćeni profesori i slično).
No ovaj ispit iz dermatovenerologije se sastojao iz kolokvija na kraju turnosa koji je uvijet za izaći na 'pravi' ispit i danas iz praktičnog djela ispita s pacijentom i usmenog djela gdje prof. pita prvo pacijenta, a kasnije se i izvlače kartice s pitanjima.
Eto, držim fige svima! Playeru reci starom a je taj report odnio vjetar... SRETNO! ;)
da bar, ako je ne podignem ovaj tjedan oni zovu iz skole
pa imamo i mi optičke čitače.. za prijemni ;D
nije ti kod nas baš na zaokruživanje, tj. prve 2 godine gotovo ništa. ovo je tipični inženjerski ispit, ono izračuni i to.. papir, olovka, formule i vozi :)
@Whiteboy, čestitam i nemoj sad 3tjedna govoriti isključivo u oblokativu
@Zappan, nije baš lako objasnit razliku kada na ispitu rješavaš zadatak ili rješavaš problem, teško se tu čovjek posluži B2 olovkom i optičkim čitačem
@Player, pa valjda taj report nije tako Orwelovski napisan ili stari ima visoke kriterije
@miško: Hvala i bez brige, govorit ću ja tu-i-tamo normalno... (ak je to uopće moguće). A možda ću samo mumljati...;D;D
A kaj se tiče B2 olovke.... čuj treba ti znanje iz teorije da bi ga mogao primjeniti u praksi. Zato se gotovo svi naši ispiti sastoje iz pismenog i usmenog djela koji uključuje praktični dio s pacijentom. Uglavnom, dosta posla za položit jedan ispit.
@misko, oba dvoje
@Player, dođe mi da te posvojim
eeeeeee... došli meni rezultati pismenog... od 158 prijavljenih prošlo je čak 30... nisam među njima :jump:
idemo na more..... ;D ;D ;D
To se traži! Pozitivno razmišljanje!! :jump: Ljudima je fakat već pun kufer ispita, a s ovih 30 se ja ne bi ni družio! ;D
E zapp ... a tko će se brinuti o forumu kad svi odemo na more? :D
Pa nećete valjda svi odjednom?! Svejedno, uvijek se može stavit obavjest da nešto nije u redu sa serverom;)
Kao jučer... ;)
Evo i mene,pismeni sam prosla,usmeni se oduzio,povuci-potegni,ali isto ok,a onda se naš pametni prof.sjeti dati nam jos jedan "kratki" testic(pa di jos toga ima!!!!!) da bi nam pomocu toga jos malo izbrusio odgovore na pitanjca što nisu najbolje išla i rezultati će biti izvješeni za par dana.Nema šanse da to čekam,ostavila sam indeks frenndu,pakiram se i sutra via Umag...........:D :D :D :D :D
paaa, nitko.. nikog neće ni bit kad smo svi na moru ;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
E zapp ... a tko će se brinuti o forumu kad svi odemo na more? :D
Kad mačke odu.........miševi caruju!
Evo ljudi ja vas pozdravljam! :jump:
Odo ja sutra (danas) u jutro na more! Spakiran, alfica čista, CD-i sprženi, cura tip-top... pičimo za Novalju. 10 dana smo tamo (i neću tamo nosit laptop jer nema priključka za telefon), a onda na Mali Lošinj. Onda se opet 'vidimo' jer će me tamo već čekati laptop i veza sa svijetom! ;) Ali ne znam koliko ću ju koristit... ma treba mi odmor od vas! ;D
Uglavnom, želim vam dobru zabavu i odmor i dugo toplo ljeto! Pozdrav!!!
Evo vam malo duginih boja!
:chef: :bunny: :jehon: :p :blush: :cool: :satan: :fried: :beer:
Lijepo se provedi, ti i svi koji pice na more ovih dana... :)
JA se vec vratio a sad svi idu
I ja se vratila, ali samo na 2 dana, sutra idem opet.:)
Dobru zabavu i odmor želim svima na moru i vama koji ostajete kod kuće.:cool:
ja danas idem opet :D