Jeli postoje originalna nokijina kucista u drugim bojama? i jeli ih moguce samostalno zamijeniti ili je potrebno ici na servis....
pronasao sam brojna kucista za n70 na netu, ali me strah to upotrijebiti za ovako dobar mobitel :D
pzdrv
Printable View
Jeli postoje originalna nokijina kucista u drugim bojama? i jeli ih moguce samostalno zamijeniti ili je potrebno ici na servis....
pronasao sam brojna kucista za n70 na netu, ali me strah to upotrijebiti za ovako dobar mobitel :D
pzdrv
Koliko sam ja upućen, N70 dolazi samo u dvije boje- bijeloj i srebrnoj. Jedino ako tvornica ne izbaci kakav limited edition.
Ostala kućišta, koja vjerojatno nisu original Nokijina možeš nabaviti, a preporuka je da ne mijenjaš sam. Nađi nekog lokalnog dečka koji se bavi tim stvarima, ili ako ima jamstvo Mobisa, odnesi mob i kućište njima u servis.
To je moje mišljenje, odn. bar bih tako ja postupio.:thumbup:
potpisujem sve..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Za originalna kućišta nazovi Mobis.
Što se tiče 'neoriginalnih', pogledaj malo na netu i odi na crazy shop, možda tamo ima.
Možeš sam skinut kućište, evo ti upute za skidanje kućišta sa 6680, al procedura je ista i za N70, postupak je jako jednostavan;D
Evo i jedan video..