Htio bih kupit novu graficku , trenutno imam GeForce Ti4200. Kupio bih neku AGP graficku koja košta do nekih 800kn-1000kn ,koristio bih ju za igranje i gledanje filmova , pa ako moze predlozite mi koju.
Printable View
Htio bih kupit novu graficku , trenutno imam GeForce Ti4200. Kupio bih neku AGP graficku koja košta do nekih 800kn-1000kn ,koristio bih ju za igranje i gledanje filmova , pa ako moze predlozite mi koju.
leadtek 6800le u vemilu za 1000kn ili 9800pro u hgspotu za 900kn .
Jel cu moc na njima zaigrat nove igre kao npr. Oblivion da mi nece štekat i sl. ?
ovisi o postavkama kvalitete i rezolucije, i na njima se moze pristojno igrati
ok hvala, koju mi ti preporucujes od te dvije?
6800LE definitivno jer je enormno bolja od 9800pro... te postoji garant 100% šansa da ju odtključaš na 6800TD i 30% da ju otključaš na 6800GT...
Vidim, imaš trenutno taj titanium, što dovodi do zaključka da nisi bar jedno godinu i više ništa mijenjao u kompu...
1GB rama obavezno na 400Mhz ako očeš igrati išta novije
jedno 2,5 Ghz Intel Pentium ili AMD 3000+ neki 64 bit procesor također obavezno! i to je eto neki minimum koji će ti jedva izdržati do kraja godine...
Sam da te inače pitam, pa zašto sad nadograđivati kad dolazi proljeće ljeto, zar se sad nebi trebalo više biti vani neg za kompom?...
radije negdje jesen zimu nadogradi... a sad si recimo kupi bolje novu ploču i proc...
Tu titanium graficku imam vec 3 - 4 godine:)
Imam Pentium 4 2.0Ghz
768Mb rama
Vani cu bit po ljetu ali necu svaki dan , npr. dok dođu dani dok je prevruce za van onda lagano u hladu igranje kompa :thumbup:
enormno je bolja samo u sintetici , u igrama nije toliko veliko
Osjeti se dosta razlika...
no nebitno, moj savjet je da podhitno prijeđeš na drugu platformu...
Prodaj ovo za neke realne novce ( procesor 500 kuna, matična 200 kuna te memoriju prodaj za 300 kuna )
od toga dobiješ 1000 i imas svojih 1000, za te novce uzmes AMD 3000+ 64bit E3 ak nadjes, uzmes si Asrock Dual SATA2 ploču i uzmeš si 1 GB rama...
koristiš grafu AGP dok ne zagusti , i onda kad budes htio nesta novo, mozes birati dal ces pcie ili agp, i onda si bolje uzmes i PCIE, koja ce biti jaca i kostati manje...
definitivno bolje ulaganje nego sad da kupujes jacu AGP grafu koja je prije 2 godine bila hit