Koji je?Zna li itko?
Printable View
Koji je?Zna li itko?
R1L
Pogledaj ovdje više o tome što dobivaš s tom verzijom softa: http://www.esato.com/board/viewtopic...32731&forum=17
Gdje se kod nas može nadograditi softwer i po kolko love?
I zanima me dal tom nadogradnjom dobijam i uobičajene postavke tj. teme, igre, hrv. menu od t610 jer moj je iz Švabije pa nema te postavke i ima samo 2. teme, manje igara i nema hr menu.
Mislim da dobivaš neke stvari po defaultu (4 osnovne teme, neke glupe sličice, melodije...)
Ali će te nadogradnja koštati ako ti je telefon iz Švabije (osim ako odeš tamo i ako ima švabsku garanciju)...
Ma da znam da će koštati, al kolko?
Mislim 50kn
kolko ja znam 122kn
U EM-u 122 kune.
Uffff.Zakaj tak skupo?Mislio sam da je 50...Al deru!Fala bogu kaj sam kod njih kupio :)
najnoviji je r3a ali ga EM jos nema!
edit: da se malo ogradim:D. Do mi je rekao Dario Susanj pa ne mogu znati da je 100 % tocno
Znači odem u EM i tražim nadogradnju softvera, dam mob i za kolko je to gotovo?
ALi nemaju novi FW!
zadnja verzija softvera ili firmvera je R1L013, a ne R3A. treba znati razlikovati softver od hardvera... a covjek bi pomislio da D.S. to zna (precesto mu se takve greske dogadaju da bi ovo bila osobna kritika.)= Citat =:
Poslao: sezam-picika
najnoviji je r3a ali ga EM jos nema!
edit: da se malo ogradim:D. Do mi je rekao Dario Susanj pa ne mogu znati da je 100 % tocno
ve
tocno. saznao sam i ja prije nekog vremena za r1L na esato i myt610.com ali nisam postao... vise info na www.myt610.com
najnovije je R3C. I ja ga imam!
i? koje su razlike, poboljšanja?
Malo je opcenito brzi, pisanje poruka se nije ubrzalo. Na kameri se moze jos mijenjati intenzitet boje (ili nesto na tu foru) sa djojstikom (< i >).
Zvuci snimljeni diktafonom se mogu cuti bez stavljanja na uho (isto kao i kod S55, zvucnik u slusalici je jako glasan).
U kada se preslusavaju melodije tipkama sa strane se regulira glasnoca sto se prije nije moglo raditi...
Malo su renejmane neke stavke u meniju. Tako je "DOLAZNO" preimenovano u "PRIMLJENO" (u meniju SMS-a)...
itd...:)
jel ti imaš t9 na hrv na svom t610? To bome ubrzava pisanje poruka ;)
E pa imam t9 na hrvatskom. Nisam ni znao. Idem se malo igrati
dobar je taj t9 a nakon jedno 2 tjedna uporabe kad korištenjem kreiraš svoj riječnik (slang i sl.) stvarno je savršen...
za sada je i meni super :-)
Kreirati svoj riječnik? Kako?= Citat =:
Poslao: whiteboy
dobar je taj t9 a nakon jedno 2 tjedna uporabe kad korištenjem kreiraš svoj riječnik (slang i sl.) stvarno je savršen...
(Se može to bez da imaš t9 na hrv?)
ma to se radi o riječima koje telefon ne prepozna po defaultu pa ih ti onda spremiš i tako one ostaju u memoriji za sljedeći put...
A sad pitanje za znalce: Koji je mob prvi imao hrv. T9 (koja marka)?Ja naravno znam :)