-
internet transakcije
Bok svima,
Registrirao sam se na http://moneybookers.com i sada jedini je problem sto nemogu primati novac od ljudi koji imaju paypal,dali itko zna jeli postoji neki program za slanje i primanje novca a podrzava primanje novaca od ljudi registriranih na paypalu.
Ajd hvala jer sam ocajan :(
-
Jako tesko... Ja PayPal koristim preko jednog kolege iz BiH, i to mi je malo komplicirano ali opet izvedivo.
-
nemoj mi reci da BIH ima a mi ne? a ovo sam nasao na jednoj stranici
Q: Sto je paypal?
A :Paypal je jedna od najpoznatijih i najsigurnijih sluzbi za online payment u svijetu!
Q: Koliko kosta clanarina preko Paypal-a?
A: 11 EUR za dva mjeseca.
Q: Kako izvrsiti uplatu s kreditne kartice preko paypal-a?
A: Jako jednostavno ,u nekoliko koraka :
1. Kliknete na nas paypal baner prvo i odmah ce te s nase stranice biti preusmjereni na paypalov server,naravno neovisno o nama.
2. Potom ce te vidjeti podatke koje trebaju biti izvrsene za transkaciju (suma,nas email,valuta itd.)
3. Zatim stisnete na baner "click Here" pored teksta "If you do not currently have a PayPal account".
4. Zatim trebate izabrati zemlju u kojoj zivite a to u biti nije uopce bitna stvar (vecina ljudi iz ex YU izabere USA),osim u slucaju isporucenja
robe na vasu adresu, sto nije slucaj kod nas.
Najvaznija stvar je da bi transakcija preko kreditne bila moguca potrebno je vase pravo ime i prezime ,broj kartice,datum isteka i ferfikacijski broj.
5.Jako bitna stvar je vasa tocna Email-adresa,preko te iste dobivate i nase podatke za login.
6.Nakon upisa trazenih podataka kliknite dole na buton "Continue" i nakon toga paypal izvrsi kontrolu ispravnosti vase kreditne kartice i registrira
vas u njegov sustav.
Dakle bit cete i automatski prijavljeni i na paypal,no o tome ce te dobiti i potvrdni email.
7.U slucaju nevaljalosti nekih podataka kao naprimjer :
broj kartice je pogresan ili nisu sva zahtjevna polja popunjena ,pokazat ce vam se obavijesti o pogreski.
8.Klikom na dalje i na pay uspjesno mozete izvrsiti transakciju.
9.Nakon izvrsenja uplate dobivate potvrdi Email od paypala o vasoj uplati.
Q: Za koliko cu dobit vase podatke za login nakon izvrsene transakcije ?
A: Maksimalno u roku 12 sati.
Q: Da li vi dobivate moje podatke od paypala ,broj kartice, adresu i slicno, broj telefona?
A: Ne!Jedino vasu adresu ako ste prilikom transakcije naznacili da nam to zelite preneti.
Q: Mogu li ja u svakom trenutku prekinuti automatsko obnavljanje svaka dva mjeseca?
A: Da, naravno!Vi mozete kad se ulogirate u vas paypal account u svakom trenutku to okoncati.
Ako jos imate pitanja obratite nam se preko Feedback-a.
-
Nema BiH... Ali imaju ostale zemlje ;)
Problematicno je sto paypal kada vidi da je IP iz hrvatske, odmah blokira racun.