Nadam se da je istina.
http://www.mobile-review.com/forum2/...?threadid=1064
Printable View
Nadam se da je istina.
http://www.mobile-review.com/forum2/...?threadid=1064
pa mislim da je to relativno moguće. Siemens nikad nije pretjerivao sa cijenama...
Maaaa po meni je to malo preniska cijena...
pa to je onaj sa kamerom?!! pa to nije moguce, kolko ce onda kostat c60? 20eura?
A šta je sa SX1 - 750 Eura???= Citat =:
Poslao: 3aTmr
pa mislim da je to relativno moguće. Siemens nikad nije pretjerivao sa cijenama...
dobro sx je skup, ali on još nije u prodaji, tako da je rano za govoriti, ali nijedan prijašnji model nije bio preskup. A bilo je i skupljih modela kod drugih proizvođaća sa puuuno manje funkcija i mogučnosti nego što to nudi sx
@oryon:
A kad pogledas kolko kosta M55,ovo ispada definitivno moguce.
pa kaj mc60 nema kameru? bit ce skuplji
mislim da kamera neće biti glavni faktor u određivanju cijene...
Ako pogledaš odnos cijene i mogućnosti onda i nije previše. Druga stvar je ako je za naše džepove prevelika, to je već relativno.= Citat =:
Poslao: Oryon
A šta je sa SX1 - 750 Eura???
tako je. Nisu oni u siemensa krivi što je naš životni standard dosta niži nego kod njih :(= Citat =:
Poslao: Sljaka
Ako pogledaš odnos cijene i mogućnosti onda i nije previše. Druga stvar je ako je za naše džepove prevelika, to je već relativno.
Nije da je baš samo za naše džepove prevelika cijena...
To je bolna granica i za zapadno tržište!!
Kak bude,bit ce i gotovo.Zasad mozemo samo cekati.
Ako SX1 gledaš kao mobitel s dodatnim mogućnostima, da. Ali ako ga gledaš kao multifunkcijski uređaj, a on to i je, onda nisi u pravu.= Citat =:
Poslao: Oryon
Nije da je baš samo za naše džepove prevelika cijena...
To je bolna granica i za zapadno tržište!!
Možda je ovo sada kriva usporedba ali kako je sa kompićima.
I to ti je multifunkcijski uređaj pa ipak gledaš malo realno za džep i za potrebe!!
Samo se obazirati na to da je to multifunkcijski uređaj.... ajde... svako ima svoje mišljenje....
Kad već spominješ PC, usporedi cijenu nekog kvalitetnog brand name računala (IBM, Apple) i nekog anonimca sklepanog od dijelova tko zna kojeg porijekla i još k tome dodaj količinu prodanih primjeraka i onda pokušaj usporediti cijene.