nakon što sam napravio testpoint komp mi prepozna mob i mogu ga flashat ali kad dođe do kraja mob se jednostavno ugasi i tako svaki put....Šta bi to moglo bit??
Printable View
nakon što sam napravio testpoint komp mi prepozna mob i mogu ga flashat ali kad dođe do kraja mob se jednostavno ugasi i tako svaki put....Šta bi to moglo bit??
S kojim programom flashas???
flashbackup
Pa probaj sa RSD Liteom...
A koji povod bio testpointanju?= Citat =:
Izvorno postao BoSiCh
stavio sam krivi bootloader pa je mob "krepao"
Flashaj sa RSD-om, ili sa mutliflashflexom i eto...
Mislim da ce problem biti rijesen :)
Ja mislim da neče. Tu istu glupost sam i ja napravio, i nisam ga mogao fleshat sve dok ga nisam sredio s Repstudiom. Izgleda da s krivim bootloaderom smrdaš PDS, valjda, uglavnom bez Repstudia ništa.
A nek proba obadvje solucije...
Pa cemo vidjet...
stvar je u tome što sam ga ja sredio u repstudiu i svejedno ga nemogu flashat
stvar je u tome što se mora ubaciti MONSTERPACK a ne FLASH!
kako da ga ubacim...di ga ima za skinut???
Imas svagdje po malo...
Odes na mobile files forum i tamo si skines nesto....
A biti ce i na mojoj stranici tih MP-a , samo da nabavim dobar host
evo flashao sam mob sa MP i opet isto...kad ga probam upalit tipkovnica zasvjetli i onda se mob ugasi tj. opet je mrtav
kako da ubacim flex u mob?? u multiflashflexu mi piše da je mob u flash modu pa da ga ne može flexat komp mi ga samo tako prepozna
Probaj sa repstudiom!!!
Onda javi!!!
gore se mora staviti Monster! Pazite da vam repstudio napravi repair do kraja!! nakon "ok" morate stisnuti *# i držati a ne samo stisnuti i odmah pustiti!!
ma sto posto nije repstudio završio. To men bilo, kak je mob bio raskopan nisam dobro držao * i # na kraju. Složi ga, ak ti je u flash modu netreba ti više testpoint, i kreni ispočetka.
repstudio je napravio sve do kraja i sad kad ocu ubacit flex multiflashflex kaze da je mob u flash modu i da ga ne moze flexat, a ako ga pogasim onda mi ga uopce ne prepozna
Ako si metnuo Monster, i sve u redu, nema potrebe za flexanjem. A ako nisi, nakomn repstudia moraš stavit monster.
pa kako darius kaze, ako si ubacio MP nema potrebe za flexanjem...
A samo da pitam, dal ga mozes upaliti???
Ili ne mozes???
Odakle si?= Citat =:
Izvorno postao BoSiCh
Al sam velim da men moja E550 istu stvar radila kad sam je prvi put kresnuo repsstudiom zbog gore navedenog. Ponovio postupak i sve proradilo ko što i danas radi.
Ajd probaj ponovno Repstudio (demo), pa ga fleshaj s ovim:
V550 monster
Trebalo bi radit s tim.
Evo ti i hrvatski koji radi s tim:lang 0037