Jeli normalno da S55 ima slab zvuk?
Recimo da mi zatreba nesta za budjenje na njemu... kako ce me on probuditi?
skontao sam da se alarm gasi nakon 1 minute
postoji li neki fix? ili da bar bude glasnije?:-/
Printable View
Jeli normalno da S55 ima slab zvuk?
Recimo da mi zatreba nesta za budjenje na njemu... kako ce me on probuditi?
skontao sam da se alarm gasi nakon 1 minute
postoji li neki fix? ili da bar bude glasnije?:-/
eh sad je tesko reci sto je tebi glasno... kad meni moj s55 zazvoni, ne da se probudim, nego iskocim - kuzis, meni je dovoljno glasan, cak i preglasan, pa bi ga ponekad i razbio od pod kad zazvoni ujutro...
dali se moze produziti vrijeme zvonjenja? neznam, mozda nekim patch-om ili nekom java aplikacijom, no kako sam vec rekao, meni je i ovo dovoljno, ali se alarm ponavlja nakon (mislim) 5 minuta ako si ga stavio na tiho ili ga nisi uopce dirao..
Evo imam dalje problema... kad pricam sa nekime, dosta je tih mobitel...
dakle ako si negdje u pokretu jednostavno necujes onog drugoga, cak i kad je max pojacano...
Moram podhitno kupiti handsfree inace mora biti tisina oko mene da bi cuo sugovornika
ja imam sl55 i ista stvar, pretih je. recimo ako sam na ulici i on mi je u hlacama, ja ga ne cujem. mislim da je fora u tome sto su to jedni od prvih telefona sa polifonijom, a takvi su na pocetku bili tihi
ja imam problema i kad slusam sugovornika...
Meni se isto događalo s motorolom V300 pa sam pojacao u gain table-u ali je onda otišao zvucnik.Odnesi ga u servis!
tu ima neke logike - sto se polifonije tice, no to nema veze sa čujnošću sugovornika...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Lol, i ja sam dovoljno pametan da konstatiram neke činjenice...
ali trazim onoga ko je dovoljno pametan da izjasni naćine popravaka, u servis ga neću nositi... jer mi se ne isplati, radije ću kupiti handsfree
Danas sam išao kuptii handsfree i ista stvar, fon nemoze biti glasniji...
de kaj ne postoji isto kao na motorli drmanja po fileovima i upload i woila
govorim sto se tice snage zvonjave= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Slazem se u potpunosti. I meni je moj preglasan. Rastavi ga pa malo ocisti zvucnik :)= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr