gukzghljlkghjkhjklhlhljkh
Printable View
gukzghljlkghjkhjklhlhljkh
skužajte
sad san svatija da bi ovo tribalo u četaonicu
razlog ovoj javnoj potrazi bez znanja tražene je?
Valjda se splićo zaželio poštenih sisa.......(NHF!) :)
pa kaj se mala smucala sa 15 godina po tulumima. Mozes si mislita kakva je danas
Ako je išla u medicinsku, možda je sad na 2. ili 3. godini medicine. Cule, pitaj WB-a. Možda on ima tu svoje prste ;D
Da prste.... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
hmmm...imam djevojku tih godina iz medicinske škole mislim išla..ali..šta lol! da pitam kao jel znaš ti neku Nikolinu ovoono...loooool!
A Zagreb ti je inače malo selo svak se zna ma joooj...ma kakoo nbi zno Nikolinu ama jeo pršut sa njom! ma joooj jel to ćer od...
Isuse Božeeeeee retardinja!
Faber, kaj si ti nabrijan večeras? I ja bih rado ostavio svakakve komentare na ovakve teme, ali čemu?
malo me žena naljutila........sorry...eto neću...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ama neću ustvari!!! zašto bih šutio?:-/
Nije baš lijepo objavljivati slike osobe, a da ona to ne zna... ona da sad zna da je ovdje postana mogla bi te tužiti....
brijem da je to neka konobarica?! ha?!
Uuuhhhh Lijepa je :eek:
aaaaaaaa!!!!!! pa daj molim te "ljubavi" ba! što stavcljaš sliku ove konobarice????!!! prestat ću pit!
W, Cule jes ti siguran da je išla baš u medicinsku? Ja baš i nisam.
e bar trebaš znat koji je kvart , jer ako neznaš onda tražiš iglu u sijenu....al ako naleti neko iz medicinske možda je i prepozna pa ti javi..... moš mislit lol
@ljubav dobra ti je ova konobarica.....
Možda je ja znam, al ak znam, nije medicinska več kemijska.
Najbolje od svega da sam ja iz Petrinje.
Eto, lik iz Splita traži curu iz Zagreba, a možda je nađe preko lika iz Petrinje. LOL:rotfl: :chatter:
preljepa je
Da prostite, ali meni izgleda kao malo bolje sređeni transvestit... :confused:
Hahahaa.... kako bi to procijenio....:mega:
...previše kreme, loše napravljene obrve, velik nos - ne sviđa mi se :-/...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
znači sviđa ti se? opa, možda za tebe ipak ima nade... ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ko ti je ta ljubav...?