Izgleda da mi ne radi gumb za javljanje/prekidanje poziva. Zna li tko zbog cega? Trebam li nesto ukljuciti u opcijama?
Printable View
Izgleda da mi ne radi gumb za javljanje/prekidanje poziva. Zna li tko zbog cega? Trebam li nesto ukljuciti u opcijama?
rado bih ti rekao odgovor, ali nemam tu rolu pa neznam... mogu ti samo reći da odgovor potražiš u sticky threadu "sve o moddingu v360..." :)
Nema govora o tome u modding threadu...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Poslao sam mail tech supportu i kaze da cu dobit odgovor kroz 24 sata... iako sumnjam da ce gumb proraditi... :(
ja mislim da to nemozes ukljuciti/iskljuciti...mozda ti je uslo vode kod tipke ili je jednostavno riknula...
jel ti se cuju recimo melodije u sluskama??ak se ni to ne cuje onda ne pasu..pustis si neku melodiju na mobu i trebas je cuti u sluskama= Citat =:
Izvorno postao spade
Cuje se sve, slusam mp3ce na njima. Cak i mikrofon radi oke, samo taj gumb nece...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Cini se da je cijela serija HS525 slusalica povucena sto su mi i potvrdili na customer supportu...
Thank you for contacting Motorola e-mail support, we appreciate your request. Thank you very much for your considerations and interest in our products.
Regarding your concern, we are sorry to inform you that the HS525 One-Touch Stereo Headset is no longer in stock at Motorola. If you are experiencing problems with this headset and you have recently purchased it, we recommend you contact the place of purchase for a replacement.
Stoga, klonite se te serije u sirokom luku... ja sam popusio :/
a jebat ga dogadja se pusing...tebi te sluske nisu nikada radile ocito ili grijesim?
Kazem, gumb nije radio dok one sviraju uredno. Imam ih dva dana.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Nego zna li tko kako tocno radi taj gumb, tj. kako komunicira sa mobom? Kakve signale salje...
Malo sam googlao i nema nis o tome
Malo OT: To su slusalice koje se prodaju u Motorola dream ducan za 130 kn?
model sluski je HS525, ne znam koji je to ducan