ponekad mi se neukljući svjetlo kad otvorim mob. znam ga onda iskljućit pa ponovno ukljućit i opet ništa , tek kad izvadim bateriju i ponovno ga ukljućim proradi ,. dali ima netko slićna iskustva....verzija 3.51
Printable View
ponekad mi se neukljući svjetlo kad otvorim mob. znam ga onda iskljućit pa ponovno ukljućit i opet ništa , tek kad izvadim bateriju i ponovno ga ukljućim proradi ,. dali ima netko slićna iskustva....verzija 3.51
= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
koje svijetlo? na tipkovnici? ako je to, onda je radi senzora (dolje lijevo, izgleda kao led dioda), kad si u svjetloj prostoriji, stedi ti bateriju.
ne,ne.. znam za to , nego baš ekran ...kažem tek kad izvadim bateriju i ponovno ukljućim onda je sve u uredu... to mi se dogodilo 3 puta u 3 tjedna koliko imam mpx220
Probaj stavit neki drugi rom... Ako ti se ponovi, odi ga zamjeni naravno ta solucija vrijedi jedino ako si ga kupio u dućanu... ali prije toga ga vrati na originalni rom...
a morat ću , ali neznam koji su još dobri. imam neazijski 1.49 valjda je taj ok .ili ima neko drugi za preporućit
isti taj rom ti imam i ja a mislim da zbog njega imam problem na kamerici, ako stavim na reoluciju slike 1280x960 i white balance automatic onda nakon što slikam sliku mi još dodatno posvijetli, to mi se ne dogada na manjim rezolucijama! ali problem s pozadinskim osvjetljenjem nemam. Bit ce da je taj 1.49 malo sj... a taman sam si postelo sve programe i sve a majku mu...
evo jućer zamjenio motorolu za k750i i presretan sam .. nema operativni sustav ali brate sve radi bolje, od kamere da ne prićam , stabilnosti , BATERIJE......a i funkcije mu ne zaostaju
Mislim da si onda prije bezveze uzimo Mpx220 ocito nije mobitel za tebe jer ne cjenis sve njegove mogucnosti :) meni kamera netreba jer imam digitalac uglavnom uvjek kod sebe... a i primjetio sam kod k750i da je pri pregledavanju galerije slika puno sporiji od mpx220, ali mu je kamera majka moram priznat!= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
nisam je bezveze uzimao ... mobitele sa operativnim sam imao odkad su izašli (7650,mpx200,6600 ... ) jedino me uvjek živcirala baterija , a proćitao sam negdje da baterija traje do 5 dana na mpx220 i to je bio veliki razlog zašto sam je uzimao, meni ako je izdržala dan i pol samo za razgovore i poruke , pa blokirala bar jedamput na dan obavezno , pa ovo sa svjetlom, pa onaj sa kojim prićam me tiho ćuje , pa neće vibrirat, pa nemožeš namjestit normalno mms postavke...uglavnom previše nedostataka ali baterija prije svega .... a što se tiće galerija sa slikama kod k750i moraš znat da su te slike preko pola mb. dok su kod mpx 220 oko 200 kb... a i tu je mpx znao gadno usporit mada sam mu dignuo takt na 228 mhz... ... još da bude žalosnije za mpx220 sam dao v3 staru mj. dana i 800 kn nadoplate , tako da sam onda ipak oćekivao nesto vise ... dobro to za kameru istina svi imamo digitalce ali onako oćajnu kameru sam vidio samo na onom simensu mc60. jedino sto je stvarno vrhunski radilo je mp3 i signal je uvjek bio odlićan ma gdje da sam bio a to mi je dosta znaćilo .
čitao sam na svakavim forumima o njoj i ljudi su je stvarno pljuvali , ali eto mislio sam šta oni znaju pa mob je odlićan , tek dok sam je kupio sve mi je bilo jasno . iskreno jako sam bio sretan što sam je uspio zamjenit .. u oglas sam je stavio po cjeni od 1200 i niko me nije htio ni nazvat . možda uzmem p910i ali kad mu se ipak spusti cjena jer mi se neda uskoro opet davat novce za mob.
kamera se dosta poboljša u registru,ali dosta...slike po danu,bez problema dobro ispadnu,začudio sam se,s obzirom koliko je pljuvanja bilo...a tebi je očito netko podvalio sjeban mob...a i možda zato što si ga ubrzao je radio sranja...ja sam full zadovoljan...
ma radio je on sranja i dok ga nisam ubrzao , i nije kamera toliko bitna samo kažem da je na k750 predobra naprema mpx, a to da mi je neko uvalio sjeban mob nije iskljućeno ali ćitao sam i po drugim forumima(stranim) da im se isto ili slićno dešavalo osim ovo sa svjetlom tu sam izgleda fenomen.
da mpx220 ima nedostatak a to je baterija i kamera, ima tu jos dosta po meni, task manager koji je na nokiama (symbianu) puno boje napravljen ali je ipak fora u džepu imat windowse! kojim si programom dizo clock da sad ne trazim po forumima, ako nije bad samo daj link da ja svog malo clocknem :) kad vec grafička i procesor i memorija na PC-u rade na granici zivota i smrti moze i mob :)
meni se baterija ne čini,kao nedostatak....dulje mi drži nego v3x...a non stop prčkam po njemu...a kažem kamera nakon prčkanja i podešavanja nekih,sasvim ok ispada
e pa prčkam i ja po njemu po cijele dane baterija traje nekih 1 dan i malje, kad ne kopam toliko po njemu onda dan i pol ali uglavom na fasku moram pokazat neke nove filmice frendovima i tako onda pojede bateriju samo tako, a nedaj bog da mu jos i java funkcionira kako treba nikako nemogu instalirat V-Rally3D :( a ove igre za gameboy su zivo smeče drugo misam nista probo...
probaj na http://surrealnetworks.com/ ili preko njih se spoji na neku drugu stranicu , mislim da sam tamo našao .... e da vas jš pitam , koliko vam se motorola punila , meni i 4 sata pa i više