-
CETIRI godine VIPneta
PREUZETO IZ MOBIL-a 40/41
"Cetiri godine VIPneta
Ovih je dana VIPnet proslavio cetiri uspjesne godine poslovanja.Iako je poceo s radom nekoliko godina poslije prvog operatera,uspjesnim radom i odlicnim kampanjama te kvalitetnim uslugama u svojoj ponudi VIPnet danas ima 1,1 milijun korisnika sto je 50,3% udjela na hrvatskom trzistu mobilnih komunikacija.Svojim kvalitetnim radom te postavljanjem sluzbe za korisnike kao kvalitetnog "mosta" prema svojim korisnicima postavio je standarde u Hrvatskom poslovanju.Sjetimo se da je VIPnet prvi ponudio korisnicima prepaid sustav naplate svojih telekomunikacijskih usluga,cime je,mnogi ce se sloziti,ucinio dostupniji mobilni telefon hrvatskim korisnicima.Uspjesno poslovanje ocituje se odlicnim poslovnim rezultatima koji su neprestano u porastu.Tako je u prvom kvartalu 2003. penetracija iznosila 50,5%,a prva su cetiri mjeseca zakljucena s 11,1% rasta u dobiti koja je iznosila 65,3 milijuna eura.Za odlican rad VIPneta danas se brine 969 zaposlenika.
Sretan rockas!!!"
I,STA KAZETE? VIP is the BEST!:lol:
-
-
podjednako su losi...barem da dodje treci sto prije...ovi su podjelili trziste i sad uzivaju i debljaju se....
-
-
HTmobile: 0%
VIPnet: 0%
Neznam: 0%
Ne zanima me: 100%
Broj glasova: 1
;D;D;D;D;D;D
-
-
Ma koristim oba i podjednako imaju minuse kod mene.Jedino VIPnet vodi za nekakav sitni plusić jer je imao besplatne SMS Infoblic kategorije a sada čak i MMS.HT to NIKADA nije ponudio.
-
Ja sam za VIP jer ga imam vec skoro tri godine,ali i zbog toga sto je jednostavno bolji.Po mojem,HT je stalno kasnio za vipom.Vip je vecinom sve prvi predstavljao.
Sad se najvise to vidi kad je prvi predstavio 3G.:lol:
-
...i predstavljen je 3G, što mi imamo od toga konkretno jer nešto baš ne vidim da se naši operateri u globalu razlikuju...
-
-
VIPme - The original prepaid!
-
-
Przilica nije TEAC pa kopija nije dobra
-
-
Users is the best! :beer: :jump:
-
Fakn, ovaj Šljaka me uvijek razveseli jer kad sve krene u prepucavanje on tom da novu dimenziju pa..
Users is the best!
-