-
ID: 5849-002 - khideg
Mislim sta je sad to -100 bodova?
možda je bilo nekih - reputacija,ali daleko od toga da su sve negativne... i naravno da imam obrazlozenje za sve reputacije, a to sto ih ne pisem je zato sto svi iskoristavaju to u nagativne svrhe... jer naime odakle meni hrpa negativnih reputacija od modova i svih zivih u temi moderatori (rand), cim se malo nesto kaze sto je u biti istina, na ovom forumu odma drvlje i kamenje na toga koji je to rekao...
ako sam ja dobio kaznu od -100 onda nek dobiju i svi oni koji su ovdje bezrazlozno dali meni - reputacije.. i nisu napisali komentar..zasto bi ja pisao komentar a drugi ne...
sta se stvari ne provode za sve jednako? ocito bas i ne?
ne vidim bas da ti ljudi imaju -100 bodova, koji god bili (jer ih ja ne mogu vidjeti) no i tako znam da su to modovi i gotovo 90% sam siguran koji su..ali eto..
http://img93.imageshack.us/img93/6724/sve0qi.jpg
-
Ja mislim, ja mislim, ja mislim da je ovo uradio netko tko vrloooooo dobro poznaje forume i tako to, pa malo šupao.....
Il je netko tko ima ovlasti da ovo uradi - admin, mod il tako nešto, ne kontam se u te rnagove, kod mene je Admin i User i gotovo
EDIT: bilo je ovoga s onima koji su vrijeđali, il sumljive poslove po oglasniku radili, kolko mi se čini
-
pa sve ovo crveno sto sam posato je od moderatora i admima i super mod i svasta.. ne trebas bit ajnštajn da to skontas.
čim se malo udari po njima..hop oni po tebi duplo.
ovo modovi sigurno ne smatraju zlouporabom reputacije...a ka malo po njima onda je zloupotreba i brisu se negativni bodovi..a ko meni brise negativne?
http://img224.imageshack.us/img224/2778/sve7vh.jpg
-
Nesto si gadno zgrjesio :-/ :-/
-
ovo negativno raspoloženje me straši
-
ja sam u kazni objasnio razloge, a vidim da je ova 'žalba' upućena pljuvanju po odluci bez argumenata zašto je odluka eventualno pogrešna.
također mi ide na živce pisanje žalbe samo zato da se napiše, bez argumenata kojima bismo se razgovarali i za takve stvari bi najrađe podebljao kaznu baš zato da se naučite da se žalba piše ako ima osnove za nju, ako je moderator pogriješio, a ne zato da 'istjerujete svoju pravdu'... ovo ću zaključat da ne tupim dalje o tome kako i zašto se žalba piše.