-
usb-kabel
danas sam vidio u ve-mila usb kabel za pocket-pc koji navodno ima duplo bolje performanse od običnog usb-a.(brzina konekcije,sinhronizacije,prenos datoteka....)neznam da li paše i za compacta jer neznam kakav compact ima usb utor ali za varia paše. uglavnom zanima me ima li ga tko i da li se zaista radi o nećem vrijednom kupovine ili ne.inaće cijena je 120 kn!
-
samo da me ne bi netko krivo shvatia usb koji je došao u paketu radi super i brzo kad si spojen na activeSync ali sam mislio bi li dobio na brzini kad si spojen na npr. pocket controller jer tu malo treba čekat na click
-
Ne znam o kojem se konkretno kabelu radi, ali mislim da samim kabelom ne ćeš moći povećati brzinu USB sučelja koja je uvijek worst case (minimum) brzina dva spojena uređaja. Čak nema veze ni ako ti stolno računalo podržava USB 2.0 sve dok ti drugi uređaj podržava 1.1 ili slično.
Sličan primjer je s mojim digitalcem Canončekom Ixus 50. Podržava USB 2.0. Ali kad kod nekoga prebacujem slike, a on ima USB 1.1 onda se brzina spušta na brzinu prijenosa kao kod 1.1...
-
ako su oba uređaja recimo USB 2.0, a kabel podržava brzinu od 128 000 kbs, onda ćeš imat prijenos na toj brzini.
ovaj kabel mini USB nema prijenosnu kontrolu pa brzina ne ovisi o njemu