Di bi se u zagrebu magla kupiti futrola, original, zamjenzka - nema veze.
Stara se poderala, pa se i ekran počeo grebati. Dal postoji neka pasta ili nekaj za laštenje ekrana.
Printable View
Di bi se u zagrebu magla kupiti futrola, original, zamjenzka - nema veze.
Stara se poderala, pa se i ekran počeo grebati. Dal postoji neka pasta ili nekaj za laštenje ekrana.
Postoji ti polir pasta za poliranje ekrana..pogledaj u nekom ducanu koji prodaje opremu za mobitele= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
bilo je futrola u onom siemens-shopu u Heinzelovoj (ili kako se vac ulica zove) ja sam uzeo svoju kad i mob i jos je dobra za skupljanje prasine u regalu a mob nosam u farmericama...............= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Nadam se da u Zg ipak ima tih futrolica, jer ja koliko se sjećam prijeljeta nigdje u Rijeci to nisam našao(naravno uz hrpu odgovora da sx1 ni ne postoji:-).
No ipak u trstu sam bio našao(neznam proizvođača) odličnu fitrolu jedino što kolko tolko deblja telefnon. s druge strane kavelitetna i što je najgore, vrlo se teško skida(zato je više i nemam, jer kad tad je treba skinuti da bi se do kartice došlo, i eto meni se dogodilo prvi put i morao sam doslovno isparati futrolu, nije išlo:-)
Ima pasta, npr. displex, imaš u chipoteci.
Pozdrav!
Evo ja sam u rijeci nasao neku kinesku fotrolu za SX1,i nije tako losa.Cijena joj je nekih 30-40kn i crna je.A ima i neka prozirna ali ta je oko 50kn= Citat =:
Izvorno postao Gleep!
U kojem si dućanu na to naišao?= Citat =:
Izvorno postao sfreak
(ja sam onu u trstu oko 12-13 eura platio:-)