Dali ima neka funkcija kao sto kod komp-a ima "Disc Cleanup" da se odradi na Nokia 6600 jer osecam da mi je puna nekih nepotrebnih i zaostalih gluposti, a da pri tom ne formatiram telefon.
Pozdrav!
Printable View
Dali ima neka funkcija kao sto kod komp-a ima "Disc Cleanup" da se odradi na Nokia 6600 jer osecam da mi je puna nekih nepotrebnih i zaostalih gluposti, a da pri tom ne formatiram telefon.
Pozdrav!
e to i mene zanima, ajmo ljudi sigurno ima...
Appmanager by symbianware ima funkcijicu kojom prepoznaje nesto zaostalih stvari nakon uninstalacije al nista spomena vrijedno.
Za sve ostalo morat ce te zagrijati Fex-a ili bilo koji drugi 3rd party file manager :D
Apoc
2apocalypso: meni bilo koji da appman skinem, mob mi neće instalirat, imaš ti neki pa da ovdje staviš?
http://rapidshare.de/files/16473205/1.04.zip.html= Citat =:
Izvorno postao Vex
Nazvao sam 1.04.zip jer je puni naziv appman fajla zabranjen na RapidShare ;D;D;D
Naravno crack-ovan ;)
hvala!!!!!!!!!!!
...e stvarno ne kužim kak mi se neće instalirat, ono pošaljem na mob i krene instalater i prekine i ništa, ostane i dalje kao ne otvorena poruka, pokušao preko explorera i isto nikaj.... help please!
kad instaliram appman, i pokrenem ga, u polju installed apps. pise count:? total:?
jel to uobicajeno jer imam dosta instaliranih programa na mmc, pa ne razumijem zasto nece brojati instalirane aplikacije.
hvala
Klikni na desni taster iznad kojeg u tom momentu pise Update.