Koliko memorije imate u K 750i ? Podatci variraju od 32 koliko stoji na sluzbenim stranicama,pa do 38 mb, npr. gsm arena. Ja sada nakon što sam stavio novi softver imam 32 mb, ali čini mi se da sam prije imao više, mislim 38 mb.
Printable View
Koliko memorije imate u K 750i ? Podatci variraju od 32 koliko stoji na sluzbenim stranicama,pa do 38 mb, npr. gsm arena. Ja sada nakon što sam stavio novi softver imam 32 mb, ali čini mi se da sam prije imao više, mislim 38 mb.
Na mobitelu imaš 32MB i na kartici 64MB sumljam da razlika može bit za 6MB to je previše
Toliko imam sada, ali sam na par mjest pročitao da ima 34 i 38 MB.
Ne znam, a gdje to pročitaš?
sa sluzbenih stranica www.sonyericsson.com
To vjerovatno znaci ako je neki brandiran, pa ima wallpapere, teme, zvukove od operatera, pa onda ima +/- memorije.= Citat =:
34 MB* memorije, *Stvarno slobodna memorija može se razlikovati ovisno o prethodnoj konfiguraciji telefona.
Vidiš vidiš pametan si ti
Vjerovatno je tako, ovisi o konfiguraciji moba. Na gsmareni i newmobilru stoji da ima 38 MB memorije.
Vjerovatno cisti aparat ima 38mb memorije.... Neznam nagadjam
ima 34(bar u mog frenda)
Relativna je.Od 32 pa i do 39 sam vidio.No,uz sve obrisano je je bilo 39.
ako ti tak smeta ta razlika kupi si veću karticu
Pa mislin da se radi 5 mb netriba zabrinjavat ista stvar ima 90 ili 95mb, a ako kupite 256mb karticu onda je pogotovo neznacajno....
Problem je u tome sto se igre i slike i teme ne mogu prebaciti u memorijsku karticu kao i kod motorole mpx200,to me jedino malo bedira.Nije mi jasno zakaj.
Sto se ne moze prebaciti na memory card, o kojem ti to modelu pricas?= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Sve to se može prebaciti iz memorije telefona na memorijsku karticu.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Jedino sto igrice i mislim teme moraju bit u telefonu da bi ih mogao koristit!
Teme, slike, video i melodije ne moraju, samo igrice i aplikacije. Ali i dalje stoji da se mogu prebacivati na mem. karticu.
Kako se mogu prebacivati,whiteboy?:confused:
Odeš na neku npr. temu koju želiš prebaciti, zatim klikneš 'more', zatim odeš na 'manage files' - joystickom na desno i onda odabereš 'copy to ext. mem'.
Isto vrijedi i za slike, melodije...
Što se igara tiče, možeš prebacivati one koje si sama u mob stavila (instalirala), ali ne i one tri koje su s mobom došle, jer su one zaštićene copyrightom..
Da bi prebacivala igre, odeš u glavnom izborniku na 'Entertainment', zatim 'games', pa odabereš igru i odeš na 'more' i onda odabereš 'move to ext. mem'
Hvala ti.Ali kako da dodjem do memorijske kartice da vidim kaj je na njemu?
Pa sve na kartici ti se automastki prikazuje u telefonu, slike su u slikama, teme u temama... (i slično), a skužiš kaj je na kartici a kaj u telefonu po ikonici kraj svake stavke - ono kaj je u mem. telefona ima mali telefonček kraj sebe, a ono kaj je na kartici ima nacrtanu malu bijelu karticu.
Danas sam napravio master reset i pokazuje mi 33MB memorije, prije je bilo 32 MB. I kao što kaze whiteboy sve se moze prebaciti na karticu osim igara koje su došle sa mobom.
Hvala Whiteboy :)