Ovako, frendu je riknuo flat kabel na D500 (nemam pojma kaj je radio s tim mobom), pa ga zanima gdje se može najjeftinije to promijeniti, a da se dobije original Samsungov flat, i koja je cijena kabela sa popravkom?
Printable View
Ovako, frendu je riknuo flat kabel na D500 (nemam pojma kaj je radio s tim mobom), pa ga zanima gdje se može najjeftinije to promijeniti, a da se dobije original Samsungov flat, i koja je cijena kabela sa popravkom?
Evo u Ri ti imam profesionalnog lika, kostalo bi te cca. 300 Kn Flatkabel je origi...
OK, uzet ću to u obzir...ak nije problem, jel mi možeš ostaviti broj moba od tog lika da dam frendu? Makar bi bilo bolje da je negdje u Zagrebu...
Zarko se zove.0912020759 ;)
Dao sam broj frenu i zahvlajuje se u svoje ime! Ako će moći, skoknut će do Rijeke, jer je 1000kn u Europatrade-u za flat malo too much! :thumbup:
To definitivno.Tip je ok,profi totalni i skroz fer.Npr.ako je neki kvar na mobu u pitanju,ustanovu kvara uopce ne naplacuje,pa se ti onda odlucis zelis popravljati ili ne..Ali da ne bude too much i off,ovo je bolja opcija nego ET ili probajte naci nekog u ZG-u.