zanima me da li je moguce staviti today teme na neko drugo mjesto osim u windows file???
optimalno bi bilo na sd karticu jer imam previse today tema pa compactu fali memorije za neke igrice npr. age of empires
zanima me da li je moguce staviti today teme na neko drugo mjesto osim u windows file???
optimalno bi bilo na sd karticu jer imam previse today tema pa compactu fali memorije za neke igrice npr. age of empires
Mozes staviti teme i u My Documents folder; ali dzabe ti to kad se My Doc folder nalazi ucitan u RAM memoriju; bas kao i Windows folder :)= Citat =:
Izvorno postao zi:3
Zasto uopce drzis today teme u RAM-u? Stavi si ih na Storage Card i iskopiraj si po potrebi u My Documents temu koju trenutno zelis jer ionako mozes koristiti samo jednu temu u nekom trenutku. Ili napravi to sto sam i ja napravio: sa Compacta sam presao na MDA III i preporodio sam se sto se tice i brzine i memorije a i igranja igara :thumbup:
pa mijenjam ih dosta cesto, i barem jednu novu napravim svaki tjedan. ali vjerojatno ce to biti potrebno.= Citat =:
Izvorno postao SlaWeX
MDA III mi se cini malo prevelikim, vjerojatno bi se mogao priviknuti da ima potrebe ali meni je moji Compact jos ok.= Citat =:
Izvorno postao SlaWeX
sto se igranja tice, ja se vrlo rijetko, igraju se frendovi iz razreda pod naletima dosadnih sati pa im treba rasporedivati memoriju jer su sami nesposobni za to.
--------------
mogu se staviti u My Documents na Storage Card i tako radi