-
Sony Ericsson Z700
Pratim sva desavanja u vezi Sony Ericssona, al nisam cuo za ovaj model...
Rijec je o nekom Z700 koji podsjeca na najpopularniji Sony-jev model samo sto ima ekran u boji + sve napredne funkcije ukljucujuci i J2ME!
Evo... http://www.su-fortuna.org.yu/page3/z700.htm
Stella Rossa Banja Luka! Zivimo za tebe, Zvezdo nasa jedina!
-
koliko ja znam, taj je je projekt vec odavno napusten... navodno zbog nekih nepopravljivih greski na toj platformi... to je vec jako stara informacija, a ti ljudi na tom site-u ocito ne rade redoviti update stranice... :)
-
Ubiše ga a meni je on bio najizglednij...
Al' neka sjetit' će se oni opet njega pa...
-
pa taj thread sam ja objavio prije mjesec dana pogledajte u arhivi
-
Izgleda u krivo vrijeme jer sad je sezona godišnjih i inih stvari pa ljudi nemaju o čemu razglabat' (i političari su na godišnjem pa ne mogu sranja radit') pa sad je tema polučila nekakve rezultate ali je ne poričem nimdino prvenstvo več pravdam worf-a... ;)
-
Nisam znao da je neko vec pisao o ovome...sorry..
Nego telefon je dosta zgodan, ocigledno nasljednik Sony-jevog modela Z5 koji je po meni najbolji Sony-jev telefon. Steta, velika steta.
-
ja sam imao Sony Z7 i strava je bio,radovao sam se izlazku ovog ali...ma kako se sjecam nije pravljen samo zbog igrica ili Jave...
-
Z700 je bio razvijan kao gaming telefon pa je napušten jer su u Sony Ericssonu procjenili da t300 i neki drugi telefoni također zadovoljavaju gaming uvjete telefona.