evo:confused:
Printable View
evo:confused:
kad smo kod izgleda više mi se sviđa M55, a u odnosu na T68i zamjeram mu nedostatak ICporta. bluetooth mi nije toliko bitan.
ali bluetooth je buducnost, a IC polagano odlazi u povijest... morate priznati da je tako... na IC-u se vise ne radi, a sada bi trebao kroz nekih pola godine ili godinu dana izaci bluetooth 2.0, isto tako na usb-u 2.0... :)
Meni je T68i jedan od najbolje dizajniranih mobitela svih vremena... m55 mi bas nije nesto... ali odlican je za te novce, dapace, najbolji za tu lovu...
T68-ljepsi IMO, IC, BT.
T68
ok t68i ima irda i BT a po cemu je jos bolji? ekranu, memoriji,polifoniji..............po cemu?????
Po tome sto je to t68 koji je za ovako dugo vremena koliko je na trzistu skupio reptaciju kao malo koji mobitel!
gle to je istina, ali govorim u sadasnjosti, osim irda i BT po cemu je t68i bolji?
Po osjecaju da imas mob koji je nakada bio najbolji i bio u necemu prvi :D
a sada ga seres, ja ozbiljno pitam, m55 mi se cini stvarno odlican! a irda i BT mi nisu strasno potrebni da ih kabel nebi mogao zamijeniti!
ps oce se moci stawljati novi sw u m55 sa siemensovih stranica?
pa vjerovatno hoce
nisam bas siguran zato je jer je mob niza-srednja klasa
Pa za sada na siteu nema nista...vidjet cemo kad izadje novi FW.
ovako, sto se tice C55, stavljena je samo verzija 18., i nisu je promijenili od samoga pocetka, dok S55 stavljaju uredno kada se provjeri da je dobar firmware... tak da bas nisam siguran... :)
eh da m55 za razliku od t68 ima javu!
i file system!
???? na sta mislis?
s55, sl55 i vjerovatno m55 imaju FILE SYSTEM...Znaci kad kablom spojis mobitel i komp mozes npr. svaku igru staviti u zaseban direktorij... mozes raditi nove direktorije i sto je najjace sve to vidis na mobitelu isto kao i na kompu. Znaci na mobu isto mozes praviti nove foldere i u njima raditi copy/cut/paste itd...itd...
zar to nema SL45???
ima ima nisam znao na kaj mislis, to je super stvar, puno je blize kompu!
da. odlicna stvar.
Ja sam za M55!!! :lol:
T68i-ZASTARJELI slucaj! :tomato: :freakout:
T68 je legenda! Nevjerojatno da se nakon 2 godine od izlaska na tržište još uvijek može gotovo ravnopravno boriti s mnogim mlađim konkurentima.
Naravno, da danas kupujem telefon i da pare nisu problem, kupio bi T610 jer vjerujte mi da je to punokrvni nasljednik T68ice i da će jednako tako dugo egzistirati na tržištu, a konkurenciji će trebati još dosta vremena da ga dostignu, što se tiče i funckija i dizajna.
da te nadopunim samo u zadnjoj recenici: I CIJENE! :)
:thumbup: