Hej pozdrav svima na forumu.
Evo nabavio sam kabel za c55 i sad me zanima kako popraviti svoj c55. Naime problem je sa "wrong software" pa molim da mi netko detaljno opise sto trebam napraviti.
Hvala
Printable View
Hej pozdrav svima na forumu.
Evo nabavio sam kabel za c55 i sad me zanima kako popraviti svoj c55. Naime problem je sa "wrong software" pa molim da mi netko detaljno opise sto trebam napraviti.
Hvala
odi na moju stranicu www.tau6-siemens-mobile.cjb.net , pa ćeš pod download/utility naći imei changer, i onda tu skini ksie engine build 2, pa kad to skineš, pošalji mi mail, pa ću ti objasniti kako češ što napraviti...
gdje si kupio kabel i koliko košta.
Je li to originalni i možeš li preko njega prebacivati JAVU
kabel možeš kupiti za 120 kn (neoriginalni) i originalni za 240 kn.
Vidim da si iz zadra, pa se te cijene odnose za neoriginalni u trgovačkom centru, dučan za mob na 2 katu (ne handy). I imaš u gradu na kalelargi po istoj cijeni (onaj dućan do apoteke, gdje je foto studio, cd shop...).
A originalni kabel imaš u trgovačkom centru u Handy-u (dućan na prvom katu, sa vanjske strane).
btw, ja ne koristim c55, pa neznam za javu, ali mislim da nebi trebalo biti problema... Jesi dobio instalacijski cd sa mobitelom?
hvala ti na potpunoj informaciji 3aTmmr, trenutno san u Zagrebu pa cu pogledati i ovdje.
Sa c55 ne dobiješ ništa dodatne opreme pa tako ni cd
hmmm, a znaš li ima li C55 file system kao s45,me45,sl45, s55, sl55....
Ima nakon java enablera
eto vidiš, i to se da srediti ;)
a gdje se moze naci taj java enabler...??? ja sam probao vec davno jedan sa vikijeve stranice, no nije radilo sa C55... nije iskljuceno da sam ja nesto krivo napravio, no nije radilo... :)
probaj na multifundovim stranicama
www.gsm-multifund.com
ok, hvala... :)