kupio sam 6280 u IT da li ima nacin da ju prebacim na nasu mrezu, to jest da li neko zna kako je mogu otkljucati
Printable View
kupio sam 6280 u IT da li ima nacin da ju prebacim na nasu mrezu, to jest da li neko zna kako je mogu otkljucati
Moraš je slati u Beograd. Ne možeš je otključati kao npr. Nokiu 6020.
To ti je bar som još ekstra.
Čekaj, u kojoj mreži je kupljena? Ako je TIM, onda nije zaključana.
Pa ja sam dosad živio u uvjerenju da talijanski operateri zakonski ne smiju kodirati mobitele. Moja 6630 je bila TIM i nikad nije bila kodirana...
Samo TIM ne zaključava. Druga dva (mislim) zaključavaju.
Pa meni je frajer od kojeg sam kupio 6630 rekao da je dekodirana, a sad čujem da TIM ne kodira, pa je pitanje onda tko živi tu u zabludi
Vjerojatno je tvoja 6630 samo flashana i izbačen je (onaj glupi) TIMov soft, stavljen je novi.= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
Da je dekodirana, skupo bi te koštala. Dekodiranje s60 mobova je najmanje som kuna!
u beograd prijatelju ja cekam moju 6280 da mi vrate od dekodiranje kostace 70-100 eura.
6020 se lako rjesi, ne znam vjerojatno si mislio na 6680.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ne. Usporedio sam kao primjer Nokiju 6020. 6280 je BB5 i ne može se otključati u kućnoj radinosti. Pitanje je može li je i Mobis otključati. Ako i može vjerojatno se ne isplati plaćati toliku cifru.= Citat =:
Izvorno postao khideg
danas sam dobio lose vesti iz beograda da nece moci da mi dekodirati 6280.cekacemo neki period ako ne u zid nokia i mirna glava,:sheriff:
Pa mora nekoga postojat u tom gradu da ima neku opremu za otkljucavanje.
pa meni su rekli da je nose kaj najbolji hvale ga da samo on dekodira bb5 i nokia pa neznam sad
Covece ne razbiram kvo ti tko govori ali nadji nekog ko se profsionalno bavi..
covece meni svi kaze da taj dejan u beograd je najbolji dokazani dekoder telefona ne znam sta da radim
Dejan je jedan jedini koji ju i može dekodirat, pored same Nokia centrale.= Citat =:
Izvorno postao smea
Mobis ju ne može dekodirat, on mora slati u Njemačku.
ako trebate broj telefona za kontakt Dejana direktno ili trebate posrednika ovdje u HR koji mu šalje telefone, javite mi se na PM.
@exotica ja imam svu opremu za dekodiranje, pa BB5 Nokie mogu samo flashat. Oprema koju Dejan koristi za BB5 je samo njemu poznata jer je home made. isto kao svojevremeno prije 8-9 godina DCT 3 flasher. no, nećmo off.
hvala inovator ako nisto ne sredim obraticu se tebe ok hvala na pomos
mobis ne otkljuava telefone.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
@ smea - ajde pa nam javi kako je prošlo to s 6280.... pozdrav
cekam ko malo dete da mi donesu nokia dekodirana ali prijatelj mi kaze sacekaj strpi se jos malo,kad bude gotovo dostavicu izvestaj ovde na forumu.:ban:
citiram dealera:
danas otkljucan bb5, ali mobovi nakon toga nisu 100% funkcionalni
Dali mozes malo pojasniti to ? U cemu je problem ?= Citat =:
Izvorno postao peki
bb5 zastita je uspjesno maknuta sa moba, ali nastanu novi random problemi (umre bluetooth, ili nesto sl.)
a vidiš i to je neki napredak...... još malo usavršavanja i proradit će! (bar se nadam)..... e a od kud ti to? tko je to radio?= Citat =:
Izvorno postao peki
= Citat =:
Izvorno postao smea
mislim da će ti se isplatit čekanje , jer stvarno mi se čini super mobitel ajde pa ga i onda malo prokomentiraj za nas kakav je , prednosti , mane itd..al nemoj ovdje da neidemo u off...pozdrav
To radi jedan uvoznik (dealer).
Jos dvojim izmedju 6270-odmah ili 6280-na cekanju.