evo svi koji trebaju biti su upuceni u moj problem sa stavljanjem grafickog menia! viki mi je poslao svoj full flash i kada ga ucitam u svoj mobitel pise mi wrong software, pa koji mu je k.... da nece primiti njegov full flash?
Printable View
evo svi koji trebaju biti su upuceni u moj problem sa stavljanjem grafickog menia! viki mi je poslao svoj full flash i kada ga ucitam u svoj mobitel pise mi wrong software, pa koji mu je k.... da nece primiti njegov full flash?
možda radi eeprom-a, ako se radi o fullflash-u, jer koliko ja znam, svaki mob ima drugačiji eeprom...
ok sta mi je ciniti?
jesi "oživia" svoj mob? mislim jeli ti sad radi??
radi sa starim flashom, ali ne sa vikijevim, jel mi mozes ti poslati svoj onaj sa graf meniom i patchevima!
hoću, može večeras?
hoćeš zip ili rar?
zip obavezno, rar nemogu otvoriti!
ajde mi molim te napiši na koji mail hoćeš pa ću ti to malo kasnije večeras poslati...
evo sad ću ti poslati ;)
you got mail :thumbup:
hvala, budem probo pa javim za koju cuku!
ok!!
neradi, opet mi se ugasi, probat cu ucitati vikijev flash bez eeproma pa vidjet!
pa jebote ne kužim zašto...
jel moguce da je mobitel takav da jednostavno ne prihvaca?
jel mogu promijeniti eeprom, mozda je to?
ne eeprom nebi smio mijenjati, neznam zašto ti ne prihvaća moj flash...
evo uzeo vikijev flash bez eeproma i stavio ga, radi, ubacim slike ne radi!
ubacio sam cijeli vikijev flash, sutra cu probati i slike!
buggy mi je dao program sa kojim se rjesi wrong sw, ako nekom treba...
znaci eeprom se moze uzeti tudji!!!
e da sada kad stavljam slike da vadim cijeli flash sa eepromom ili bez eeproma?
isto mi se gasi i sa svakim flashom,
neznam, stvarno neznam zašto ti to ne radi, mada sam i ja imao slične probleme jednom sa digitalnim satom, ali sam ja to uspio srediti...
ajde, mi pošalji na mail taj program, ako ti nije tlaka (za wrong software).
Thanks
ok budem! jel moguce da je problem u samom mobitelu? kako se ono radi da ne vadis cijeli flash iz moba nego program usporedjuje koja je razlika u samo to stavi u mob, da se netreba flashati?
viki, vidim da si bio na forumu a nisi nista tu napiso, jel znas mozda pomoci?!?!?!