nakon flexanja na v600, ne mogu upalit v525...mobitel je totalno mrtav..se može kako oživit? je imao tko takvih problema??
Printable View
nakon flexanja na v600, ne mogu upalit v525...mobitel je totalno mrtav..se može kako oživit? je imao tko takvih problema??
Kaj ti piše pod device name?
niš ne piše..mob je mrtav...ni komp ga ne prepoznaje
Probaj uz flash modu upalit
uspio sam dobit nekakav kontak sa kompom i piše unknown device
kako se pali u flash modu
*+# i paljnje (ovo prvo drži stisnuto, dok se ne upali ).
neće da se upali ni u flash modu
možda je upaljena, na nekim bootovima mob u flash modu nema nikakvih znakova na displayu= Citat =:
Izvorno postao BoSiCh
Istina
Ajd ju spoji na komp i pokreni npr. RSD light. Ak je on vidi, onda radi.
uspio sam rješit...sad je sve ok
radi biti foruma i ostalih članova napiši kako si rješio...= Citat =:
Izvorno postao BoSiCh
Ma to se zna desiti bas kod tih v525. Rijesenje je onda roknut ju u flash mode(kako, tako) i preći preko nje novim FLASHOM, neki drugi nego onaj koji je na njoj. Ni ja ne znam baš zašto je to tako al eto provjereno znam to iz iskustva.
Kod mene je to ovako islo: flešam v525 sa monster packom, nakon toga izgubi joj se trag sa životom, puknem ju u flash mode(koji se ne vidi, al ga komp prepozna) i onda je samo flasham nekim drugim cistim flashom. I to je to.
Ako i onda ne radi, samo pokusaj staviti neki drugi flash, v525 su zafrknute sa tim flashavima!
a probavao sam ga upalit u flash modu ali nije išlo pa sam ga spojio na komp da vidim ako ce ga prepoznat...komp ga je prepoznao i bacio sam gore novi flash i sad je sve ok...:jump:
to što kažeš da je crni ekran, to se lijepo da ispravit sa flashom, tj. bootloaderom. Flashas mobitel sa bootloaderom 07D0 i imat ćeš ispravan ispis boota, tj verzije softa koji je gore i stanje za flashanje (baterija)= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
hebi ga , neš sam krivo napiso i nemrem poruku zbrisat!:creep: :creep: :creep: