-
Motospace
Natkrivena terasa zagrebačkog hotela The Regent Esplanade danas je bila Motospace – mjesto upoznavanja novinara i marketingaša s novim Motorolinim mobitelima i dodatnom opremom, kao i timom mladih ljudi koji će predstavljati ovu kompaniju na domaćem tržištu. Uz prezentaciju, predstavljeni noviteti mogli su se primiti u ruke i isprobati u interaktivnim radionicama pa možemo reći da nas je Motorola opet, u svom stilu, oduševila dizajnom.
Cijeli je događaj pratio šou u kojem su se pojavile imitatorice zvjezdica koje u svjetskim kampanjama reklamiraju Motorolu. Tako smo vidjeli dvojnicu Marije Šarapove, Paris Hilton i Jennifer Garner, a kvazi-Madonna je i zaplesala oko "štange". Na kraju, spomenimo još jednog uvaženog gosta - Maserati Quattroporte, za koji nismo shvatili kakve veze ima s cijelim događajem, ali – dobro izgleda. Sutra će, 17. ožujka od 16 do 20 sati, Motospace biti otvoren za posjetitelje.
Preuzeto sa bug.hr
Mene zanima ide li tko od forumaša sutra na to. Dobio neki flayer na faksu i prvi put čujem za to, a vidim da nitko ne piše o tome. Mislim da bi bilo zgodno otići pošto nove motoroline porizvode možeš isprobati na licu mjesta.
Mene zanimaju one bluetooth stereo slušalice te bih također htio vidjeti one jakne na koje možeš spojit mobitel, iPod, MP3 Player itd...